Olcay Gulsen: ‘Ik heb dit allemaal en ik ben ongelukkiger dan ooit’

Olcay Gulsen was een aantal jaren geleden niet gelukkig, zo vertelde ze zaterdagavond bij ‘Sterren op het Doek’. Mevrouw kampte destijds met een burn-out.

Olcay Gulsen
Olcay Gulsen

Olcay Gulsen: ‘Ik heb dit allemaal en ik ben ongelukkiger dan ooit’

“Ik besefte in die tijd: ik heb dit allemaal en ik ben ongelukkiger dan ooit”, aldus de 43-jarige Olcay Gulsen, die doelt op de dure spullen die ze destijds kocht. “Ik kom uit een moeilijke thuissituatie. Mijn vader is schizofreen en er was vroeger bij ons thuis sprake van huiselijk geweld. Ik was tijdens mijn burn-out misschien wel ongelukkiger dan dat meisje dat niets te eten had.”

“Tijdens de burn-out begon ik met het opmaken van de balans”, vervolgde Olcay Gulsen bij het NPO 2-programma. “Ik ben echt heel diep gegaan voordat ik bij dat punt kwam. Eigenlijk had ik altijd al last van onverzadigbaarheid en ontevredenheid, bijvoorbeeld tijdens mijn ondernemerschap. Ik denk als ik eerder hulp had gezocht, dat ik er eerder uit was gekomen.”

Olcay Gulsen: ‘Ruud de Wild en ik zijn in korte tijd van elkaar vervreemd’

Het is inmiddels alweer ruim twee maanden geleden dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild via Instagram bekendmaakten dat ze uit elkaar zouden gaan. Zonder ruzie welteverstaan. Het voormalig koppel lijkt elkaar echter niet meer te kennen.

Zo liet Olcay onlangs via een video op TikTok weten wat mevrouw ervan vindt dat ze nu niet meer met Ruud de Wild is. “We zijn in korte tijd van elkaar vervreemd”, zei ze daarover. “Ik had ook zoiets van: oh wauw, je hebt ook nog een heel leven naast mij. Wat gezond is. En ik geef toe: dit is een flinke realitycheck voor me. Je deelt lief en leed met elkaar, maar als je uit elkaar gaat ga je zo snel weer je eigen leven leiden.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Plien
Plien
22 uren geleden

Achtelojk typje is dat.
En altijd die oude koeien uitmelken.

Laat ze nou een keer al die schuldeisers van betalen, dit incapabele modelletje van misluktheid

Wilco
Wilco
23 uren geleden

Mijn moeder zegt dat ik een water hoofd heb, Maar dat is niet

Harry Nak
Harry Nak
1 dag geleden

O l c a y , h o u o p m e t m e k k e r e n e n g a i e t s n u t t i g s d o e n.

In afwachting van goedkeuring
Wat zeg ik verkeerd?

Choco Prince
Choco Prince
1 dag geleden

Weinig geloofwaardig en erg doorzichtig wanneer zo’n uitgenast loeder de ik-ben-zielig-kaart trekt.

Frank Masmeier
Frank Masmeier
23 uren geleden

ik ben op zoek naar een groothandel in groente en fruit

Kakwasi
Kakwasi
1 dag geleden

Ga je scheren muts !

Scooby Doo
Scooby Doo
1 dag geleden

Jeetje komen die andere 100.000 mensen met dezelfde problemen ook in alle bladen te staan. Of is het alleen bedoelt voor deze elitaire k*tvolk.

Floris Wyers
Floris Wyers
1 dag geleden

Jan en Dennis zijn ook vervreemd van mij

Tim den besten
Tim den besten
23 uren geleden

Waar is will Smith als je hem nodig hebt.

Gordon
Gordon
20 uren geleden

Mag mijn uitgerekte ster ook op het doek

BNN
BNN
1 dag geleden

Is dit de volgende CN’er die bij een psychiater loopt? Vanochtend was het dat andere, oude gebakje nog. Die Brigitte.

Wahwahwaahh
Wahwahwaahh
22 uren geleden

Olcay is een drol met een vlaggetje. Alleen een verkouden blinde trapt daar nog in.

Vieze Joop
Vieze Joop
20 uren geleden

Deze mevrouw moet eens flink in haar *nus genomen worden, staat ze gelijk met beide benen op de grond

Boyd
Boyd
2 uren geleden

Zodra iemand de schuld geeft aan pappie en mammie mogen ze het een nekschot geven

Naaifabriek Bangladesh
Naaifabriek Bangladesh
2 uren geleden

Wij zouden graag onze factuur inzake supertrash nog eens betaald zien. Onze 19.000 werknemers zijn inmiddels volwassen en nog geen geld

Der Führer Milco
Der Führer Milco
6 seconden geleden

Wille sich mein Kampf schöne machen?

Prins Pils
Prins Pils
23 uren geleden

Ik denk dat Olcay een goede beurt nodig heeft. Ik wil haar wel helpen

Toronto
Toronto
17 uren geleden

sijs press van club vvd eeeeey ! swah!!!!!! a a aa a aa aa aa aa aa aa jij hebt alleen jonko nodig Tanga

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

18
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x