Entertainment

Tino Martin was ‘zo zat als een aap’ tijdens optreden: ‘Deze man moet terug naar de bar’

Tino Martin

Tino Martin heeft zich wederom niet van zijn beste kant laten zien tijdens zijn optreden in Ahoy, leren spionnen van Yvonne Coldeweijer ons. Het was zelfs een ‘verschrikkelijke ervaring’ voor veel mensen.

Tino Martin was ‘zo zat als een aap’ tijdens optreden: ‘Deze man moet terug naar de bar’

‘Afgelopen vrijdag stond Tino Martin in AHOY’, schrijft Yvonne Coldeweijer in haar Story op Instagram. ‘Zoals ik al eerder had gebracht, was hij al verkast naar de kleine zaal vanwege tegenvallende kaartverkoop. Bezoekers zaten ineens voor zeventig euro niet meer in de grote zaal op de tribune naast het podium, maar werden weggestopt op het tweede balkon. Waar overigens in de nieuwe zaal nog steeds hele rijen leeg waren. De avond begon dus al niet helemaal lekker omdat gasten teleurgesteld bij hun plek aankwamen.’

De juicekoningin vervolgt: ‘Maar goed, de gasten kwamen voor een feestje! En dat viel echt zwaar tegen… Een spion noemt de ervaring zelfs ‘verschrikkelijk’. Ze had het gevoel dat Tino Martin weer zo zat was als een aap. Geen emotie in zijn gezicht, ogen op half elf, alleen maar schreeuwen of het publiek mee wil zingen. Tegelijkertijd voelde ze weinig echt contact met het publiek en het kwam over alsof hij er zelf ook helemaal geen zin in had. Bizar!’

Een spion laat weten dat Tino Martin verschrikkelijk was. ‘Wat een junk! Zoveel geld betaald voor het optreden. Hij werd zelfs gecorrigeerd door Trijntje Oosterhuis. Hij riep ‘Ziggoooo je horen’ terwijl we in Ahoy stonden. We hadden platinum zitplaatsen en dat werd ineens veranderd naar de kleine zaal omdat die het niet vol kreeg. Slechte plekken gekregen en meneer geeft nergens gehoor op. Hij doet pratend zingen omdat die het niet redt. Deze man moet lekker terug naar de bar van de skihut.’

Bruiloft

Verder verwijdert Tino Martin alle negatieve reacties op Instagram en vertelt een andere spion over haar ervaring met het zangertje. ‘Hij is heel onpersoonlijk… Bij ons kwam die op onze bruiloft optreden. Er kon nog net een foto en handje vanaf.. enorme eisen vooraf, zoals een eigen kamer om die vervolgens als een zwijnenstal achter te laten. Hij vroeg van tevoren voordat hij op moest: ‘Hoe heette het bruidspaar ook alweer?’ Dit had hij al vijf keer gevraagd. Ook kwam Tino met een beveiliger op voor een groep van tachtig man. Een beetje overdreven… Hij is heel arrogant. Enorm jammer.’

33 reacties

Floris Wyers

Drank maakt meer kapot dan je lief is

Dree Hazes

Ik snap dat niet. Geen drank tijdens werk

Gall&Gall

Tino wanneer kom je de openstaande rekening eens betalen?

Frank Masmeier

Ik zoek nog een uithaler voor in de havens

Calvin Bosma

Ben ook heel erg verslaafd aan drank dat weet mijn werk floriway niet in Aalsmeer.

Dries Roelvink

Tino kom vanavond naar mijn wijnproeverij

Vino Martini

Er heb er geen actieve herinnering meer aan, fijne Dinsdag iedereen.

Kakwasi

Zo zat als roetmop piet !

Arie

Timo houdt van *nalen dingen

Peter G

Die tino begint echt steeds meer op zijn vader rene froger te lijken die is ook altijd zat en colombiaans verkouden

Melanie Suikerbuik

Als je zoon tino noemt vraag je er als ouders gewoon om dat het een alcoholist wordt

Piet

Mooi

Dennis S

Jan, klinkt als een goede MC voor het komende Roddelpraat-feest!

Keesie

Yvfje wil ook wel heel graag scoren. Dat ze naar een kleinere zaal verkassen is buiten om de artiest. Die heeft daar simpelweg geen invloed op. Dat een fan denkt dat hij zo dr0nken is als een aaap, is suggestief. En dat alleen omdat hij geen emoties op zijn gezicht toonde. Tot slot kon er na een bruiloft nog net een foto vanaf. Vooral dat laatste. Artiesten treden gemiddelde een keer of 3, 4 op een avond/nacht op. Optreden voorbij is meteen de auto in en op naar de volgende zaal.

Tommy

Eduard zijn vrienden noemen hem Eddie. Naar die stofzuiger met stickers van ogen boven de slurf.

Choco Prince

Logisch dat hij naar de fles grijpt: zie het maar te verwerken wanneer je avond na avond moet optreden voor josti’s, kampers en ander debiel volk.

Tino M

Dat gezeur over drank. Die paar borrels die ik drink dat mag geen naam hebben

Tino Martin

had iemand het over mij. hik?

Dave Roelvink

Klinkt goed hik

Bert Billenbaffer

Neem aan dat het publiek ook laveloos moet zijn. Nuchter hou je dat gekrijs van die braderiezanger toch niet vol.

Plien

Hij heb zich kapotgezopen.

Denk dat het einde oefening is voor deze volkszanger

Orgel Joke

Geef Tino groot gelijk want nuchter is die rommel die hij na a a p t niet aan te horen

Ricardo Cheloque

Het is pas nieuws als je kunt zeggen dat Tino een keer nuchter is…volgens mij is hij altijd zat.

Toronto

hijs gangsta !!!!!!!!!! hijs blanke mike tyson!!!!!!!!!!!!! swa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dries Roelvink

Normaal zorgt drank voor meer klank.
Maar voor Tino geldt: met of zonder drank geen klank

Zangkanarie

Als zanger zijnde kan ik je vertellen dat een ahoy verkloten door drank echt not done is. Of hij heeft totaal schijt aan alles en iedereen. Of deze man moet in rehab want dit slaat nergens op. Ik drink graag een borreltje maar tijdens optredens al is het voor 10 man blijf je nuchter. En tino was hier zwaar onder invloed 100% want ik ken hem een beetje

Plien

Nou, ik kan je op een briefje geven dat de zaalmanager van Ahoy not amused was, niet door de ticketverkoop en niet door de Lamme Tino en zijn bezôpen entourage

Plien

Nou, ik kan je op een briefje geven dat de zaalmanager van Ahoy not amused was, niet door de ticketverkoop en niet door de Lamme Tino en zijn bezôpen entourage.

Lamme Tino worstelt al langer met de alcohol en iedereen en z’n moeder staan machteloos.
Deze man moet hulp krijgen bij zijn alcoholconsumptie want dit gaat nergens meer over.
Een paar biertjes drinken is leuk, maar Lamme Tino en zijn klaplopende vriendjes zuijpen voor de optredens al het nodige omdat het gratis is.

Plien

Nou, ik kan je op een briefje geven dat de zaalmanager van Ahoy not amused was, niet door de ticketverkoop en niet door de Lamme Tino en zijn bezôpen entourage.

Lamme Tino worstelt al langer met de alcohol en iedereen en z’n moeder staan machteloos.
Deze man moet hulp krijgen bij zijn alcoholconsumptie want dit gaat nergens meer over.
Een paar biertjes drinken is leuk, maar Lamme Tino en zijn klaplopende vriendjes zuijpen voor de optredens al het nodige omdat het gratis is.

De meeste mensen blijven nuchter als ze moeten gaan werken.
Lamme To laat zich vollopen.
Ik heb gehoord dat hij deze keer zwaar onder invloed was en ik vermoed dat dit echt zo was want iedereen die hem een beetje kent weet wat voor een drankorgel deze Lamme Tino is.

Plien

Toen Lamme Tino naar een kleinere zaal moest verhuizen had hijzelf het niet eens meer door. Hij dacht zelf namelijk dat ze naar de Ziggo Dome in Amsterdam waren verhuisd.
Dat heeft hijzelf nog keihard geroepen in het zaaltje voor het publiek.

Dat mensen aanstoot nemen aan het feit dat hij zo dr∆nken als een maleier op het podium staat is vind ik meer dan terecht en het is uitermate logisch dat die mensen compensatie willen.
Een Lamme Tino Martin die niet meer recht uit zijn ogen kan kijken is geen prettig gezicht inderdaad.
Wat doe je daar nog als je geen emoties op je gezicht kan tonen omdat je te ver heen bent door de alcohol en de drank?

Lijppie Deeg

Als je 12.500 € voor een half uurtje betaald, voor een artiest. Waarvan men weet dat hij de drank, niet kan laten staan. Vraag ik mij toch af, of men niet goed in de boven kamer is. Dat risico loopt je toch.

Floris W. (anoniem)

Geeft niks vriend, we hebben allemaal wel eens een slechte dag!

Anoniem

Ik was er in de ziggodome én in Ahoy bij. 2x genoten van een geslaagd concert en schrik ervan dat ik daarna overal lees dat hij ‘zo zat als een aap’ op het podium zou hebben gestaan. Hier is werkelijk niets van waar en vraag me af hoeveel mensen die kritiek leveren zelf ter plaatse waren.