Mariska Bauer: ‘Frans Bauer kwam thuis met kanten slipjes’

Frans Bauer kwam na zijn optredens wel eens thuis met kanten slipjes, zo vertelt zijn vrouw Mariska Bauer in gesprek met tijdschrift Linda. Daar was ze dan ook een beetje jaloers op.

Frans Bauer
Frans Bauer

Mariska Bauer: ‘Frans Bauer kwam thuis met kanten slipjes’

“Als je níet jaloers bent, heb je pas een probleem”, aldus Mariska, die ook liefdesbrieven op de mat zag vallen, evenals andere liefdesuitingen gericht aan Frans Bauer. “Maar we zijn met z’n twee’kes ontzettend nuchter. Ik kon wel lachen om de slipjes die naar hem werden gegooid. Denk maar niet dat ik ze ging wassen. In de kliko ermee.”

Toch blijft het stel elkaar trouw. Hoe doen ze dat? “Dat hoeven we niet eens uit te spreken. We zijn 31 jaar samen, kun je het je voorstellen? Frans was achttien jaar, ik zestien jaar en we zijn samen volwassen geworden”, legt Mariska uit. “We hebben geen geheimen voor elkaar en we weten dondersgoed dat het gras bij de buren niet groener is. Ik heb nog een tegeltjeswijsheid: op elk potje past een dekseltje, en ons dekseltje zit gewoon muur­- en muurvast.”

Herseninfarct

Begin 2022 kreeg Mariska Bauer een herseninfarct. De zoon van Mariska en Frans Bauer, Christiaan, wilde mensen bewust maken van de gevolgen hiervan. “Als je mijn moeder had gekend van vóór het herseninfarct… Een wervelwind. Niks was haar teveel,” vertelde hij onlangs aan de Hersenstichting

De vrouw van Frans is vaak moe, legt Christiaan uit. “Wij ondersteunen haar waar mogelijk. Bijvoorbeeld door vaker te koken of andere taken van haar over te nemen. Maar de buitenwereld vergeet dit wel eens. En dat begrijp ik ook; ik zou zelf misschien ook niet realiseren dat iemand die een jaar geleden een infarct heeft gehad, daar nu nog last van kan hebben. Het is onzichtbaar, mensen zien niks aan haar.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
21 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Francien
Francien
6 dagen geleden

Gewoon gebleven die Frans. Die zit elke ochtend ook gewoon goed hard te meuren op de plee. Dan moeten de kg Chinees er weer uit geknald worden.

Milco
Milco
6 dagen geleden

Ik luister altijd graag naar de muziek van Frans. Bij mij thuis is het altijd zijn muziek óf Duitse muziek uit de jaren ’40.

Rene Froger
Rene Froger
6 dagen geleden

Ik trek ze over Natas haar hoofd. Zonder is ze misselijkmakend lelijk

Wilco
Wilco
6 dagen geleden

Mijn moeder zegt dat ik een water hoofd heb, maar dat is niet

Tim den besten
Tim den besten
6 dagen geleden

Ik ben er ook nog he, Al weet ik niet hoe lang nog

Jan Willem (politie vlogger)
Jan Willem (politie vlogger)
6 dagen geleden

Mag ik jullie moppie zijn ?
Ik kijk altijd naar jullie afleveringen

Toppers !!!!

Tjap Tjoy
Tjap Tjoy
6 dagen geleden

Flans Volgend keel gooien we met z’n allen nummel 36 met lijst

Arie
Arie
6 dagen geleden

Frans kom ik vaak tegen in het frikadellen bos
Voor *nallen dingen is die wel te porren

Gabelstaplerfürher Henk
Gabelstaplerfürher Henk
6 dagen geleden

Gehandicapten hebben ook recht op een soort van….muziek ?

Dries Roelvink
Dries Roelvink
6 dagen geleden

wil je ze volgende keer voor mij bewaren? ik wil er graag aan ruiken

Melanie Suikerbuik
Melanie Suikerbuik
6 dagen geleden

Frans heeft er ook een van mij gehad maatje xl hij gaat er nog ieder jaar mee op vakantie

Vieze Gerrit H.
Vieze Gerrit H.
6 dagen geleden

Tijd ens het pre sent eren van het weer be richt dr oeg ik ook al tijd kant en slip jes onder mijn maat pak ken.

,,Op dit moment In afwachting van goedkeuring”
Je kan amper wat typen hiero tegenwoordig

Tino Martin
Tino Martin
6 dagen geleden

Ik kom na een optreden altijd thuis met een stuk in mijn r**t

Nick & Simon
Nick & Simon
6 dagen geleden

Nick zoekt na een concert altijd de meiden van wie die slipjes zijn en Simon geeft ze dan een beurt

H0erenlopen
H0erenlopen
6 dagen geleden

Frans h0er

Wim
Wim
5 dagen geleden

Ik weet als geen ander wat alle twee de beroertes met je doet. 14 juli 1990 om 11 uur, voor iedereen klaar staan. Na die twee bloeding en infarct. Afhankelijk van iedereen. Na een lange revalidatie. En omscholing in de ict weer voor iedereen van nut

Gabelstaplerfürher Henk
Gabelstaplerfürher Henk
5 dagen geleden

de woonwagen was te klein zeker, toe ze erachter kwam ?

Sloffen Sjakie
Sloffen Sjakie
5 dagen geleden

Mag zelfs een tekst met er oa in : Frans heeft het goed voor elkaar .. leuk werk leuke reisjes leuke vrouw en dat je ze het allerbeste gunt ? Waar gaat het fout RP?

Natnek
Natnek
3 dagen geleden

Fraaaanske van de Fendert

Jan Bloem
Jan Bloem
6 seconden geleden

stop met snuiven mevrouw bouwer

Floris Wyers
Floris Wyers
6 dagen geleden

Wat een mazzel heeft Frans. Toen ik op het podium stond gooide ze alleen maar volle luiers naar me

21
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x