Jan Roos: Youp van ’t Hek: Maarten van Rossem cameraverslaafde bejaarde

Ik kreeg opeens gelijk van iemand die me normaal aankijkt alsof ik rechtopstaand kots ben. En dat in mijn eigen dorpje. Hij rijdt hier dan ook rond en praat erover in de media alsof hij Bergen heeft ontdekt. Maar hier vinden we hem eigenlijk unaniem een enorme chagrijn. Ik heb het over Youp van ’t Hek.

jan roos youp van t hek maarten van rossem
jan roos youp van t hek maarten van rossem

Jan Roos: Youp van ’t Hek: Maarten van Rossem cameraverslaafde bejaarde

Hij schreef ooit in zijn column in NRC dat ie mij alleen op het strand zag zitten en dat het hem toen allemaal duidelijk werd. Wat duidelijk werd, weet ik niet. Ik weet wel dat hij de dag ervoor langs mijn strandhuisje liep, hij zit paar huisjes verderop, en mij gedag zei. Ik zat daar met mijn vriendin en een biertje een spelletje te doen. Voor zijn stukje deed ie net alsof ik daar alleen in een kuil voor me uit zat te staren. Prima hoor, lekker doen. Alleen het heeft onze relatie niet echt verbeterd. Sindsdien negeert ie mij en ik hem.

Jan Roos: “Voor zijn stukje deed ie net alsof ik daar alleen in een kuil voor me uit zat te staren.”

Enfin, Youp gaf mij dus gelijk. Ik zei vorige week dat Maarten van Rossem niet (meer) serieus te nemen is na zijn deelname aan het onzinprogramma met Emma Wortelboer de Aandachtshoer. Van Rossem is steeds overal te zien en heeft over alles een mening. Verdomd vermoeiend. En dat vindt Van ’t Hek ook: “De cameraverslaafde bejaarde doolde met een jong ding, dat ook veel aandacht nodig heeft door een mislukt televisieprogramma, en een beklemmend soort medelijden greep me bij de keel. Ik keek vooral naar de cameraverslaafde bejaarde, die ooit hoogleraar was, en vroeg me af wie zijn adviseurs zijn. Is er nog een vrouw die hem succes wenst als hij voor deze onzin op pad gaat? Hoe kijkt de netmanager naar deze bewegende beelden? Voor wie wordt dit programma in godsnaam gemaakt?” Mijn dorpsgenoot heeft gewoon eens helemaal gelijk. En ik dus ook.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
18 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Betsy
Betsy
7 dagen geleden

Blijkbaar is de spoeling zo dun, dat deze twee fossielen een podium blijven krijgen. Ach ja beide lopen volgens mij tegen de 80 aan. Dus zo lang last gaan we er niet meer van krijgen.

Emma Wortelhoooeeerrr
Emma Wortelhoooeeerrr
6 dagen geleden

Ik ben dol op die ongewassen schurftpenis van hem. Dat ding is nog krokanter dan een zak kroepoek

Zus van rossem
Zus van rossem
7 dagen geleden

Alles censureren doen ze hier.ben er klaar mee

Maarten van Rossem
Maarten van Rossem
6 dagen geleden

Nouww dat vind ik niet leuk blabla. Als Amerika kenner moet vroeg op om het Amerikaanse nieuws te volgen. Ik vergeet daarom altijd mijn tanden te poetsen en ben door slaaptekort wat kribbig. Enne nouww blablabla.

Mart Smeets
Mart Smeets
6 dagen geleden

Maarten ik vind jou maar een vieze man, Mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen

Kevin69
Kevin69
6 dagen geleden

Het zal wel in de gezonde zeelucht zitten Yann, dat Joep weer wat helderder wordt. Het duurde even, maar dan heb je ook wat.
Van Rossem kan ik het niet kwalijk nemen, hoogbejaarden zijn altijd blij met wat aandacht. BNN-Vara die hem inhuurt wel.

Zus van rossem
Zus van rossem
7 dagen geleden

Maarten van rossem is een rat

Knor, knor, knor zegt Jantje
Knor, knor, knor zegt Jantje
6 dagen geleden

Jantje het hangbuikzwijntje deelt een mening met Youp. Gefeliciteerd!!

Spekpeter
Spekpeter
6 dagen geleden

Maarten van Rossem is ’n kruising tussen Youp en ma Flodder

Ketjap fles
Ketjap fles
6 dagen geleden

Dat biggetje uit Bergen is ook te veel in zichzelf gaan geloven, je mag wel wat meer dankbaar zijn richting Dennis, anders word het weer reviewtjes doen waar geen hond in geïnteresseerd is.

Media Courant
Media Courant
6 dagen geleden

Copy Paste.

Gaby
Gaby
6 dagen geleden

Toevallig kwam ik Youp vrijdagavond na zijn voorstelling tegen en in een primaire reactie zwaaide ik per ongeluk naar hem.
Dacht ken deze man toch?
Youp zwaaide niet terug, maar keek mij met zijn welbekende arrogantie blik aan.
ik ben Youp en zwaai naar niemand.
Heb gisteren het programma van Maarten gezien en dacht Maarten lijkt qua karakter op Youp. Alleen minder arrogant.
Youp mede bejaarde, de wereld staat in brand en richt je alsjeblieft daar maar op in plaats van mensen constant af te zeiken.
Ben blij dat ik over vijf jaar met pensioen kan en onze BNers ga verlaten vanwege emigratie.
Zal deze onzin echt niet missen.

Bubba
Bubba
6 dagen geleden

Waarom aandacht hieraan geven? terug naar het foute smurfendorp!

Natnek
Natnek
5 dagen geleden

Youp/Joep is een over het paard getilde zeiksn0r

harry moelies
harry moelies
15 uren geleden

volgens mij vond hij mij maar een beetje hoogdravend

Tim den Besten
Tim den Besten
6 dagen geleden

Ik heb zin in die rottende knots van hem

Medusa
Medusa
6 dagen geleden

Als de ‘Jan Roos hater’ eens een eigen leven zou gaan lijden, zou het voor iedereen financieel beter uitkomen.
Nooit gehoord van smaad en laster???
‘Mijn’ advocaat des te meer. En sinds ik deze pagina heb geopenbaard steeds meer interesse in deze Floris, Mark, Bobbi, Peter etc etc etc.
Volgens zwager lief zijn “jullie” echt écht interessant voor tbs doeleinden!!!

Jij/jullie sporen niet. Get a life. Ja ok je haat Jan roos. So be it. You’re not the only one.
Maar om je keer op keer dusdanig te vernederen geef jij je vijand dus extra aandacht. Dus jij als zogenaamde hater (stalkers zijn afgewezen liefdespartners) geeft je ex-lover zoveel aandacht dat er geen moment màg zijn dat JIJ er geen aandacht aan geeft. Hoe triest kun je zijn?????

Bigblackcocksmatter
Bigblackcocksmatter
6 dagen geleden

Beste dames, ik ben op zoek naar een naïeve, onzekere en vooral gezellig dame, die het leuk lijkt om helemaal dubbel gevouwen te worden in bed. We gaan door tot dat je vol bent en voor de behaalde resultaten krijg je van mij een ontzettende jeukende muts.

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

18
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x