Entertainment

Olcay Gulsen getraumatiseerd door relatie Ruud de Wild: ‘Verschrikkelijk’

olcay gulsen trauma ruud de wild

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn al enkele maanden uit elkaar en Olcay doet nu een boekje open over haar relatiestatus. Ze lijkt getraumatiseerd te zijn door Ruud de Wild, want ze moet er niet aan denken om een nieuwe man in haar leven te hebben.

‘We laten elkaar los in liefde’

Olcay Gulsen en Ruud de Wild maakten via Instagram hun breuk bekend, die er al lang aan zat te komen. “De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent”, schreven ze op Instagram. “We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde.”

Er zou geen sprake zijn van iemand anders, of ruzie met elkaar. Wel gingen de verhalen rond dat de twee nogal een platonische relatie zou hebben en dat er geen sprake zou zijn van spanning tussen de lakens. Maar daar laten zij zich niet over uit.

Olcay Gulsen getraumatiseerd door relatie Ruud de Wild: ‘Verschrikkelijk’

Olcay Gulsen moet absoluut niet denken aan een nieuwe relatie, na haar breuk met Ruud de Wild. “Ik ben niet aan het daten. Ik ben oké en niet op de markt”, vertelde ze. Wel heeft ze nog steeds contact met haar ex en hebben ze onlangs nog samen gegeten.

Ze is gevraagd voor drie verschillende datingprogramma’s, maar daar moet ze absoluut niet aan denken. “Dat lijkt mij zo verschrikkelijk”, vertelt ze hierover. Het lijkt er bijna op alsof ze getraumatiseerd is door haar relatie met Ruud, dat ze er absoluut niet aan moet denken om in een nieuwe relatie met iemand te zitten.

18 reacties

Olcay Gulsen

Ruud wou hem nooit in mijn kont stoppen,in mijn religie en cultuur is dat heel normaal.tevens wou hij zich niet laten besnijden,vies velletje in mijn mond van Ruud.

Choco Prince

Ouwe man had efkes een verlepte ouwe temeier over de vloer…interessant man.

Ex-werknemer

Nou en wij hebben een traumatische ervaring met mw. Supertrach. Heeft met haar goed ondernemerschap een heel kledingmerk om zeep geholpen. Chapeau

Bigblackcocksmatter

Ik zal Olcay Gulsen helemaal dubbel vouwen

schrale janker

Sterkte, lieve Olcay

Zus van rossem

Ruud is een drol. Zoek een echte man ,zitelan

Ruud

Het ligt uiteraard altijd aan een ander. Mevrouw kan er zogenaamd niets aan doen. Dan ben ik toch wel benieuwd waarom relatie zoveel met uiteraard Olcay als onderdeel, wederom mislukt is. Het is net het verhaal van Katja S. Die is ook alweer aan relatie 421 bezig. Geef mij een reden waarom Olcay of Katja, nu dan ineens wel zou slagen?

Scooby Doo

Zit er een stalen plaat voor haar k*t?

Peter von Cochem

Edoch, op die leeftijd zijn ze tamelijk droog van onderen en dat zal bij Olcay niet anders zijn.
Dat, de overgang en die lelijke vent is een prima combinatie om niet langer bij elkaar te blijven.

Peter von Cochem

Dicke weijvon = altijd +100

Peter von Cochem

Omdat je op deze website niet het woord
D
l
K
K
E

mag gebruiken….

Raar maar waar

Peter von Cochem

Dennis en Jan

Is het een goed plan om die woordenlijst met verboden woorden een tegen het licht te houden?

Edgar Davids

Nou Olcay. Zeg dan meteen dat je niet aan p*pen doet. Daar knappen wij op af. Ik snap dat mijn 23 cm wat groot voor je was maar Ruud zei dat je ook niet aan zijn 8 cm wilde beginnen. Heel flauw en daarom hou je geen man.

Filosoof des vaderlands

Moet je getraumatiseerd zijn om je nieuwe liefde niet via een dating tv programma te willen zoeken? 60 iq verslaggeving

Floris Wyers

Ik ben getraumatiseerd door de relatie met de heren Roos en Schouten. Ik sta op het punt mezelf iets aan te doen met mijn sabreersabel

Sem van Dijk

Ik kwam Ruud regelmatig tegen. Altijd onvriendelijk, arrogant en het idee dat hij “bigger than life” is. Gigantische druiloor van een vent

sowartepietje

Geloof maar dat ruud blij is dat hij van die turkse transgender verlost is.

Kabouter Plop

Gewoon op zoek naar een leuke turk. Een mister Bean type past precies bij haar.