Moeder Marco Borsato woest: ‘Ik word helemaal fel als je het erover hebt’

Mary Borsato is woest. De moeder van Marco Borsato sprak tijdens de boekpresentatie van ene Annette Wijdom over de situatie van haar vieze zoontje.

Marco Borsato
Marco Borsato

Moeder Marco Borsato woest: ‘Ik word helemaal fel als je het erover hebt’

“Als mens was hij heel erg groot”, aldus Mary Borsato in gesprek met Shownieuws. “Niet alleen als artiest, maar ook als mens was Marco heel groot en bijzonder. In één keer is dat om zeep geholpen. Dát vind ik heel erg. Iedereen die hem kent weet dat hij een fantastisch mens is. Ik word in één keer helemaal fel als je het erover hebt.”

Advocaat

Advocaat Corry Knoops kon onlangs niet verder ingaan op de zaak. “We kunnen niet veel zeggen, want het is een lopende zaak. Marco houdt stand. We hopen met hem dat het tot een goed einde komt. (…) Het feit dat Marco Borsato vanaf het begin is gebrandmerkt, zijn beeld uit Madame Tussauds is gehaald en zijn muziek niet meer is gebruikt, is echt middeleeuws.”

Leontine Ruiters

Ook Leontine Ruiters staat kennelijk achter haar ex-man. Ze voelt zich trouwens ook ‘heerlijk’, zo liet mevrouw weten aan RTL Boulevard.

“Ik kom wel ergens vandaan waar het niet zo gezellig was, waar het echt moeilijk en donker was”, zei ze. “Als je zo lang samen bent geweest (met die viezerik, red.) en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken.”

“Afgelopen winter kwam er veel bij mij binnen. De scheiding, het gemis van mijn gezin, dat was heel lastig. Ik heb dan de neiging om mezelf te verstoppen. Ik zou het liefst alles alleen willen oplossen. Ik weet dat het niet goed is, maar ik vind het moeilijk om mezelf te laten zien als het slecht met me gaat.”