Dit is de echte reden dat Gio en Jade Anna uit elkaar zijn: ‘Hij ging vreemd en had een trio’

Gio Latooy en Jade Anna zijn niet uit elkaar gegaan omdat ze ‘niet verliefd meer zijn’, maar om een hele andere reden. Meneer is namelijk vreemdgegaan met Only Fans-chick Emma. Je weet wel, de meid die onlangs naar de show zou komen, maar zich op het laatste moment had afgemeld.

Gio
Gio

Dit is de echte reden dat Gio en Jade Anna uit elkaar zijn: ‘Hij ging vreemd en had een trio’

Dat leert de betrouwbare Yvonne Coldeweijer ons via haar Story op Instagram. ‘Het kletsverhaaltje dat rondging over dat Jade Anna niet meer verliefd genoeg was op Gio geloofde ik al voor geen meter. Ik ben al zo oud. I know break-ups babe’, schrijft de juicekoningin. 

‘Gio heeft zich flink misdragen! Hij is vorige week vreemdgegaan met OnlyFans-meid Emma’, vervolgt Yvonne. ‘Wat een FOOL. Ze zijn elkaar tegengekomen tijdens het uitgaan in het weekend voor de break-up en Emma is daarna met Gio en Alex naar zijn huis gegaan. Daar hebben ze een trio gehad. Of althans geprobeerd, want Gio was zo dronken dat hij zich zelfs na een tijdje schuldig voelde. Hij is toen midden in de nacht naar Jade Anna gegaan en heeft het opgebiecht. Zij heeft het toen uitgemaakt.’

‘Dit weet ik van een zeer betrouwbare spion die dit weet uit eerste hand. Ik denk dat Jade Anna zich te erg schaamt voor de situatie en ze daarom deze ‘liefdevolle’ break-up hebben verzonnen. Ze weet ook dat Gio nog met Juultje (Tieleman, red.) appt, maar ze doet net of ze dat niet weet. Echt sneu.’

Jade Anna hartje een voetballer

Jade Annaaaa zou nu alweer aan het daten zijn met een voetballer. De dame was dit weekend aanwezig bij het Eredivisie-duel van AZ met Sparta Rotterdam. Volgens Yvonne zijn het slechts geruchten. “Ze is lekker haar vrijgezelle leventje aan het vieren. Ik heb het idee dat ze ergens gekwetst om is en nu wil bewijzen aan de buitenwereld hoe goed het met haar gaat.”