Bridget Maasland is er helemaal klaar mee: ‘Echt schandalig en onbeschoft’

Bridget Maasland is er klaar mee. Sterker nog: ze is heel erg boos. Haar naam en foto’s worden namelijk misbruikt in reclames voor afslankpillen, zo laat mevrouw weten bij RTL Boulevard.

Bridget Maasland
Bridget Maasland

Bridget Maasland is er helemaal klaar mee: ‘Echt schandalig en onbeschoft’

De 48-jarige blondine is veel kilo’s kwijt, maar dat komt volgens haar niet door de afslankpillen. “De hele week komen er allerlei verschillende advertenties voorbij. ‘Je bent 20 kilo in 2 maanden afgevallen.‘ Het is allemaal niet waar, het is hartstikke fake.”

“Ik heb natuurlijk wel onlangs mijn implantaten laten verwijderen, dus ik lijk wel wat slanker”, aldus Bridget Maasland. “Ik train ook hard, dus ik doe er echt een hoop voor. Dat gebeurt echt niet als je deze gummetjes inneemt. Het is allemaal fake. En dat dit mag vind ik echt schandalig en onbeschoft.”

Frans Bauer

Bridget Maasland is trouwens niet de enige die wordt misbruikt bij de neppe reclames voor de pilletjes die je lichaam slanker maken. Ook Frans Bauer was recentelijk nog de sjaak. De zanger wil juridische stappen ondernemen, zo liet hij weten aan De Telegraaf. “Het is te gek voor woorden. Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen. Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.”

“Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 kilo weeg, mijn oude gewicht”, vervolgde Bauer. “Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.”

“Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje.”

“Op een gegeven moment begon ik te emo-eten”, zei Bauer. “Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.”