Entertainment

André Hazes over huisinrichting: ‘Die is anders dan de gemiddelde man’

André Hazes

André Hazes doet weer eens interessant op zijn Instagram-pagina. Meneer vertelde uitgebreid over zijn inrichting. Niet de inrichting waar hij eigenlijk thuishoort, maar zijn huisinrichting welteverstaan.

André Hazes over huisinrichting: ‘Die is anders dan de gemiddelde man’

In februari kocht André Hazes een duurzame twee-onder-een-kapper uit 2020 in Wilnis voor 830k. ‘Ik krijg dagelijks berichten van jullie hoe het is om op mezelf te wonen. Of het wennen is en hoe het mij bevalt’, begint André.

‘Ik heb zo’n rust weten te creëren van binnen. In mijzelf, maar ook in mijn huis. Veel van jullie waren benieuwd naar mijn inrichting. En die is anders dan de gemiddelde man denk ik. Waar ik jarenlang van donker en duister hield, is dat volledig omgeslagen in licht en kleur. Samen met (…) heb ik meubels samengesteld en mogen maken die precies het gevoel geven waar ik gelukkig van word. Van een blauwe bank, lichte tv meubels, een fijne slaapkamer voor Dré tot roze eetkamer stoelen. Dank jullie wel voor het maken van mijn thuis.’

‘Geen leegte meer’

Onlangs plaatste André Hazes een Instagram-story waarop hij liet weten ‘geen leegte’ meer te voelen. ‘Geen leegte meer in mijn ziel en geen breuk meer in mijn hart’, schreef de zanger met het getal ‘2’. ‘Dank jullie wel.’ Hiermee doelt hij op het feit dat meneer twee jaar nuchter is.

In 2021 deed meneer een stap terug wegens een zogenaamde burn-out. Je weet wel, waar vrijwel iedere BN’er tegenwoordig mee te maken krijgt. Ook kampte hij met een drank- en drugsverslaving. Begin dit jaar maakte Andrétje zijn comeback.

Een half jaar geleden schreef André Hazes al iets soortgelijks on the gram: ‘Het leek me zo tof om te kunnen zeggen ‘Ik ben al 1,5 jaar clean en nuchter’. Ik had nooit gedacht dat ik zo’n mijlpaal zou kunnen halen. En dan ineens is het zo ver…’ Moeten we dit nu iedere zes maanden van hem horen?

29 reacties

Roel Driesvink

Dat is een van de redenen dat ik al heel lang niet meer op social media zit.
Iedereen deelt alleen maar dingen over hoe fantastisch en goed ze zelf zijn, maar als het even niet goed gaat, blijft het heel stil.

Door dit soort figuren lijkt het gras altijd groener aan de andere kant, terwijl je er inmiddels niet meer omheen kunt met het aantal negatieve berichten die er de laatste jaren verschijnen over de familie Hazes.

Emile ratelband

TJAKAAAAAAAAAA !!!!

Waar is mij zoon jongens ?

NateHiggers

Snuif er nog eentje zal ik zeggen ouwe dakduif

Mark Baanders

Zijn inrichting is zeker anders dan bij de meeste mannen, heel veel dildo’s en hij heeft zelfs een neuqmachine die traploos in te stellen is, met verschillende opzetstukjes uiteraard. Hij kiest altijd voor de 30 cm die 5cm breed is overigens. Ik stop dan altijd mijn puddingbuks in zijn bek terwijl hij door dat apparaat uitgewoond word. En uiteraard zuig ik zijn staafje ook gretig af tot hij in mijn bek spuit.

Mark Baanders

Nog serieus op dit artikel reageren ook? Ga weg, hier is alleen plaats voor vunzige kontseqs.

Mark Baanders

Ik zal je hol naaien smerige smeerlap die je bent.

Emile ratelband

TJAKAAAAAAAAAAAAAA

Scooby Doo

Nul komma nul toegevoegde waarde. Dat jij die s*ksboekjes niet kan betalen van je uitkering is niet deze comments probleem!

Scooby Doo

Had toch minstens een mega grote foto van zijn moedertje Rachel in de woonkamer moeten hangen. Een mega grote foto van een kroket was ook goed geweest, misschien nog wel beter.

Floris Wyers

Ik heb een housetour in die hut van Andre gedaan , over smaak valt te twisten maar het lijkt er wel een Armeens bordeel .

Leon J.

Wat is er mis mee dan? Die man verdiend zijn geld, koopt een huis en richt het in. Al waren de gordijen pimpel-paars met een goud randje. Zo lang hij niet aan kleine kinderen zit, gewoon laten.

Scooby Doo

Je bent monotoon in je comments, zit geen goede variatie in. Dat jij niet divers bent en daarom elke dag je eigen stront op je boterham smeert, is niet hoe je hier zo moet afreageren in deze rubrieken.

Bert Billenbaffer

Zoontje van. Door zijn achternaam heeft niemand door dat ie eigenlijk niks kan.

Prins Pils

Als Monique last heeft van de leegte dan breng ze maar naar mij, dan vul ik haar wel. Ik heb ook een mooie kamer ingericht voor dit soort dingen.

Mark Baanders

Projecteer nou eens niet wat jij doet op mij.

Moppersmurf

Met zo’n opvoeding neem ik die knul niks kwalijk.

trudy

Gaan jullie nog van bippestein heren? Dit voorspel met het virtuele zwaardvechten begint saai te worden

Thijs R

Ik heb mijn inboedel op marktplaats gezet want ik was ook toe aan een nieuw interieur. Ik heb de stylisten van de kringloop het nu laten inrichten. Alleen de kinderkamer is zoals ie was. Daar heb ik bijzondere herrineringen aan

Stichting Bianca Néus

Hij voelt geen leegte meer. Zit die weer aan de verdovende middelen dus. Andre zonder Harses.

Stichting Bianca Néus

Door jouw achterlijkheid heb jij niet door, dat zo goed als ieder doorheeft dat hij niet veel kan. Ja snuiven en zuipen.

Dr de Wit

Beetje een privé kliniek vibe.

Floris Wyers

Amices, ik ben weer heeeeerlijk aan de poppers! Ik wil met selientje tongen!

Benno

Zou hij dezelfde hersens hebben als de ……..kroket,
Dan snap ik het!

Zou het uiteindelijk dan toch nog

Zag een bericht voorbijkomen op de startpagina van mijn internetbrowser, waarin niet diepgaande uitspraken van mevr. Coldeweijer worden geciteerd. Maar de artikelschrijver denkt aan wat anders, namelijk:

Ik heb het idee dat ze ergens gekwetst om is en nu wil bewijzen aan de buitenwereld hoe goed het met haar gaat.

sowartepietje

Selientje heeft al meer zwarter sabels gelikt dan er popnagels in de moerdijkbrug zitten.

Mark Baanders

Ik naai je hol heumeu

Mark Baanders

Ik naai je hol kleaudtzack

Dr de Wit

Hoeveel heb jij er van binnen gezien? Praat niet alsof je weet hebt. Die inrichting is geïnspireerd op mentale instellingen. Bordelen gebruiken totaal ander kleurpallet.

Dr de Wit

Tweeluik van een opengebarste kroket en aangebrande gehaktbal.