Harry Mens tegen Paul de Leeuw: ‘Als jullie homo zijn, worden jullie kinderen dat dan ook?’

Harry Mens heeft weer eens een geniale vraag gesteld in zijn eigen talkshow: Business Class. Afgelopen weekend zat niemand minder dan Paul de Leeuw tegenover hem, toen het ging over de geaardheid van Paul.

Harry Mens
Harry Mens

Harry Mens tegen Paul de Leeuw: ‘Als jullie homo zijn, worden jullie kinderen dat dan ook?’

Paul de Leeuw is van de andere kant, weet Harry Mens. “Je hebt twee zoons. Hoe oud zijn die inmiddels? Je wil er ook niet zo vaak over praten trouwens, waarom is dat? Paul reageert: “Ik mág er niet meer over praten, want het is hun leven en ze zeggen: je gaat het over ons hebben.”

Vervolgens zegt Harry (wederom) iets lachwekkends: “Die twee zoons… Jij met je man zijn allebei homo. Jouw man en jij zijn samen homo en dan wordt de conclusie vaak getrokken als je dan kinderen adopteert of laat geboren worden, dat ze dan ook van de club zijn. Ik denk dat dat bij de kapper zo wordt verteld.”

“Nee, dat is natuurlijk onzin”, reageert De Leeuw. “Je kunt niet mensen homo maken. Ik zal je geruststellen: het is ontzettend gezellig en er komen ook vriendinnen over de vloer. En als ze met een vriendje zouden thuiskomen, zou het ook goed zijn, maar veel leuke meiden komen binnen. (…) Albert Verlinde is ook homo, hè?” Harry: “Ik ben het niet.” De Leeuw blijkt verrast door de vragen van Mens en moet zelfs een beetje lachen. Schitterend.

Hotel Hollandia

De reden dat De Leeuw aan tafel zat bij Harry Mens was dat hij zijn steentje gaat bijdragen in een nieuw programma van BNNVARA op NPO1. Ofwel: weer een saai programma. Hotel Hollandia speelt zich af in een hotel, net als bij Business Class van Harry. “Ik dacht: ik ga even op snuffelstage bij je”, aldus een lachende Paul.