Entertainment

Nicol Kremers moet voor de rechter verschijnen

Nicol Kremers

Nicol Kremers moet dinsdag 10 oktober voor de rechter verschijnen. Mevrouw weigerde eerder dit jaar een bloedproef nadat ze staande werd gehouden door de politie.

Nicol Kremers moet voor de rechter verschijnen

De politie verdenkt Nicolleke het Brabantse worstenbroodjesnolleke van rijden onder invloed. Ook zou ze volgens het Algemeen Dagblad een ‘emotionele, verdrietige en angstige indruk’ hebben gemaakt op de agenten die bij haar stonden. Er kon alleen niet vastgesteld worden of Nicol Kremers wel of niet nuchter was, aangezien ze dus weigerde om haar bloed te laten testen. 

Het Openbaar Ministerie ziet deze weigering als een misdrijf, dat zwaarder bestraft kan worden dan het rijden onder invloed. En dat is natuurlijk niet best voor Nicolleke. Ze heeft het al zo moeilijk.

Advocaat Sébas Diekstra, ook wel de Temptation Island-advocaat genoemd, meldt dat Nicol Kremers ‘in een bijzonder moeilijke fase’ in haar leven zat. Om die reden zou ze de bloedproef hebben geweigerd. Goede reden… Het is natuurlijk wel zo dat die dikke Peter Gillis haar zou hebben mishandeld. Later deed de vriendin van de show daar ook aangifte van. “Mijn cliënt heeft actief hulp gezocht en heeft intensief aan zichzelf gewerkt”, aldus Diekstra. 

PTSS

Nicol Kremers heeft een posttraumatische stressstoornis, zo liet ze eerder weten aan Jan Roos en DENNIS SCHOUTEN in een uitzending van Roddelpraat. Dat heeft alles te maken met die ietwat vadsige man. “Het gaat al wel beter”, begint Kremers. “Ik heb wel PTSS, omdat ik fysiek en mentaal mishandeld ben, 4,5 jaar.”

Nicol hoopt dat Peter Gillis aangepakt wordt. “Ik wil geen één rooie rotcent. Het enige wat ik wil is dat hij gestraft wordt voor wat hij mij heeft aangedaan. 4,5 jaar gevangenisstraf lijkt mij een goed idee, aangezien hij mij daar ook 4,5 jaar vast heeft gehad. Ik denk wel dat dat passend is.”

26 reacties

Meester Frank Visser

Hierbij veroordeel ik Nicolleke het Snolleke tot 80 inwendige stokslagen. Dit is mijn uitspraak, en daar zult u het mee moeten doen!

Zanger Rinus (van Romana)

Oeter oeter oeter, Nicolleke jij vieze viervoeter

Scooby Doo

Een heks heeft geen bloed!

Steen

Nicol hoort bij JunkLife!!

John Reid

Bij deze veroordeel ik haar tot het verplicht openstellen van zowel haar grot als haar holletje en die door mij eens stevig te laten bevredigen, zowel oraal als met de paal.

Mark Baanders

Ik ga je hol uitwonen smeerlap die je er bent.

Mark Baanders

Wat betreft Peter, hol naaien, uitwonen maar, en Nicol mag toekijken.

Mark Baanders

Ik hou ervan om mijn kak de hele dag op te houden en aan het einde van de dag met brute kracht in Gordon’s bek te schijten.

Floris Wyers

Weer Gordon. Landverrader dat je bent. Hoe zit het met mijn bek?

Peter Gillis

Ze weigert een bloedproef maar daarentegen een zaadproef heeft ze nooit geweigerd. Die bek van haar hatseflatse ik altijd vol

Floris Wyers

Ik zou ook weigeren. Er zit normaal gesproken meer alcohol in mijn bloed dan andersom

Parkmanager Altwin

Goed bezig nicol ga zo doe

Mark Baanders

Ik naai je hol bolle hufter!

De cameraman van de Cancelshow

Nicol Kremers moet voor mijn camera verschijnen
Dan zorg ik er wel voor dat mijn SD kaart goed werkt.

Bobbi Eden

Die zou ik wel een likje willen geven

Vunzige Floris.

Niet rijden als je emo bent. Hoort in het rijtje van middelen en moeheid. Komt niet goed. Vaak wel. Maar gaat een keer mis.

Peter Gillis

Kom dan , kom dan. Praatjesmaker. Ik nodig je altijd uit maar je laat het altijd afweten. Mijn gewillige bilstreek staat behoorlijk droog

Kidt

Niet slim. Ze had een vrij sterke zaak tegen die vetzak. Feit dat ze van alles weigert, versterkt enkel het geen ze zelf ook geen schoon blazoen heeft.

Peter G

Loopt nie goed af!

Mark Baanders

Morgenavond kom ik je hol naaien!

Peter Gillis

Morgenavond pas??? Waarom dan pas

Prins Pils

Ze mag onder invloed wel op mij rijden.

Arthur Huizing uit Roden

#FreeNicolleke !

Moppersmurf

Vies wijf, toch mag ze wel op mijn keu komen zitten.

Floris Clitoris Wyers

Ik zou graag eens het holleke van nicolleke kort en klein sabreren.

Scooby Doo

Zins wanneer wil jij rotte stinkende vis en doordrenkt van bloed op je keu hebben?