Zien: Patty Brard met opgezwollen gezicht naar ziekenhuis

Het gezicht van Patty Brard is er flink aangegaan. De 68-jarige vrouw deelde op haar Instagram Story een foto waarop te zien is dat haar kop is opgezwollen. Wat smerig.

Patty Brard
Patty Brard

Patty Brard met opgezwollen gezicht naar ziekenhuis

‘Ik deed mijn bril af… En ik was gelijk niet blij’, schreef Patty Patty Patty erbij. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. In ieder geval zit mevrouw in een auto en is ze onderweg naar het ziekenhuis.

patty 1
Zien: Patty Brard met opgezwollen gezicht naar ziekenhuis 2

Patty Brard voelt zich dertig jaar jonger

Patty Brard voelt zich trouwens dertig jaar jonger, zo vertelde mevrouw eerder aan Libelle. Dat heeft alles te maken met haar gewichtsverlies. Mevrouw deed een maagoperatie en kan niet zomaar alles naar binnen werken.

“Van de dokter moet ik me altijd afvragen: heb ik honger of ben ik gulzig? Als het gulzigheid is en je propt ’t er toch in, weet je dat je diarree krijgt of ziek wordt, of allebei. Ik eet eerder te weinig dan te veel”, aldus Patty. “Sta ik voor de spiegel en denk ik: O ja, zó zie ik er tegenwoordig uit. Ik heb bijna honderd kilo gewogen.” Toen Patty 97 kilo woog, onderging ze een maagoperatie.

Toen Patty Patty Patty zestig jaar werd, deed ze een test om haar biologische leeftijd vast te stellen. “Ik was 74 jaar. Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden. Dat is de beloning”, zegt Patty, die zich kennelijker lekkerder dan ooit voelt… Bah. “Natuurlijk. Net als veel vrouwen vond ik het niet leuk om zo dik te zijn. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.”

Uiteraard gaat Patty Brard ook naar een plastisch chirurg. Dat zie je direct als je naar haar kijkt. “Ik laat me maar een paar keer per jaar behandelen. De rest is een kwestie van goed smeren”, zei ze.