‘Gordon is al zijn krediet aan het verspelen’

Gordon is al zijn krediet aan het verspelen, vindt Peter Strykes. De zanger stond in het verleden op het podium met Gordon, maar nu gelukkig niet meer.

Gordon
Gordon

‘Gordon is al zijn krediet aan het verspelen’

Peter werd een van de vijf leden van zangformatie Los Angeles, The Voices, in 2010 opgericht door Gordon. De man die zijn hondjes naar verluidt slecht heeft behandeld wil alleen niets meer met Strykes te maken hebben, zo lijkt het. “Commercieel gezien is het ontzettend stom van Gordon dat hij tijdens de kerstperiode niet met ons het theater in duikt”, zei hij tegen Privé. “Je wilt niet weten hoeveel verzoeken ik daar nog steeds voor binnenkrijg. Destijds hadden we al een zaalbezitting van 97%, dat zou ook nu weer makkelijk kunnen.”

“Richy Brown en Roy van den Akker zouden wel willen, maar Gordon laat niets meer van zich horen”, vervolgt Peter. “Die man wisselt om de haverklap van nummer en mij bellen doet hij ook niet. Hij heeft ook maar een heel kleine vriendenkring. Ik ga tegenwoordig meer om met John Heuckeroth. Ondanks dat Gordon en hij broers zijn, is hij een heel ander type mens.”

Negatief in het nieuws

Strykes begrijpt wel dat Gordon steeds negatief het nieuws haalt. “Voor mij is dat niets nieuws. Hoe vaak heb ik hem niet, met een rood aangelopen hoofd, mensen de huid zien vol schelden – zelfs figuren die vrij bepalend zijn voor je carrière en die je maar beter te vriend kunt houden. Toch pikten ze het en stond hij er een week later weer mee te lachen. Nóg wel. Zo veel mensen aan wie hij veel te danken heeft, jaagt hij tegen zich in het harnas. Ik weet niet hoelang dat goed blijft gaan. Gordon is al zijn krediet aan het verspelen. Hij was ooit zijn eigen, heel grote merk, maar daar is hij toch slordig mee omgegaan. Er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen. Soms heb je het, maar krijg je het niet. Accepteer dat en ga daarna weer door.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

Peter, je kan ook altijd mij bellen. Ik kan misschien niet goed zingen, maar ik maak er met het publiek wel een topavond van. Elke bezoeker van het Roddelpraat-feest kan dit beamen!

Achmed
Achmed
2 maanden geleden

Ik krijg nog doekoe van Gordon,voor het uitwonen van mijn gaatje en de witte poeder.

Keesie
Keesie
2 maanden geleden

We weten allemaal dat Gordon een flapdrol is, maar Peter Strykes? whahahaha, die natnek met die bos krullen die als grootste succes LA The Voices kan noemen…whahahahahahahaahahah

Donald Trump
Donald Trump
2 maanden geleden

Die meneer op de foto lijkt wel de Bipolaire Coke Junk (BPCJ).

Zijn hij en deze Gordon broers?

Carice van bouten
Carice van bouten
2 maanden geleden

Gordon is slecht voor het klimaat!

Gerard J
Gerard J
2 maanden geleden

Het is om te giiiiiieeeerrren

John
John
2 maanden geleden

Gordon leeft op de pof

Scooby Doo
Scooby Doo
2 maanden geleden

Deze mafklapper heeft zichzelf ernstig mentaal verlaagd op de maatschappelijke ladder. Zo laag dat een vrijwillige baantje als schoonmaker in een plaatselijke dierenasiel ver weg van de mensen zijn enige optie is. Tijdens het schoonmaken roept Gordon steeds “toootooo”. Iemand een idee wat hij bedoelt?

Kevin69
Kevin69
2 maanden geleden

Na three strykes goor doen: out!

Leon Jansen
Leon Jansen
2 maanden geleden
Antwoord aan  Achmed

Nu weet ik wel waarom ze Geer en GOOR genoemd worden.

Vieze Gerrit H.
Vieze Gerrit H.
1 maand geleden

Ik voel een verbondenheid met Gordon.

Iedereen heeft een hekel aan ons en beide zijn we er niet vies van.

Peter
Peter
1 maand geleden
Antwoord aan  Floris Wyers

Als jij Gordon een lesje sabreren geeft.. komt wel goed. Stuur fotos.

Jan Roos
Jan Roos
1 maand geleden

Zoals jullie kunnen zien, kan mijn broer Gordon wel lachen. Verder, zoek de verschillen. Dat zijn er weinig kan ik je alvast zeggen

Floris Wyers
Floris Wyers
2 maanden geleden

gordon geeft overigens zijn krediet bij mij allang verspeeld. Ik had gevraagd voor een housetour bij hem maar hij weigerde. Ik heb wat vrienden opgebeld of ze deze walgelijke kwal maar even met zijn ster bovenop de buhr khalifa willen plaatsen. Mijn vrienden laten mij nooit in de steek. He! Jan en Dennis

Vunzige Floris.
Vunzige Floris.
1 maand geleden

Slecht behandeld? Wat een understatement. Hij gaf een hond diabetis en vond het grappig. In mijn boekje heet dat zware mishandeling. Nog los van kortsnuitige stubby miskweeksels op een vliegtuig zetten en in een veel te warm land voor ze te martelen. Die kan mag met die parkiet moordenares tot hun pensioen een kamer delen in een statshotel niet naar keuze op een dieet van suikerwater en advocado.

Mark Baanders
Mark Baanders
1 maand geleden

Kontraggen

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x