Famke Louise opnieuw beschuldigd van plagiaat: mevrouw verwijdert reacties

Famke Louise is opnieuw beschuldigd van plagiaat. Eerder leek het nummer ‘FAKKA’ verdacht veel op het nummer London van AJ x Deno, nu is ‘Money & Shine’ een kopie van een bestaand nummer van rapper YGN KAMII.

Famke Louise
Famke Louise

Famke Louise opnieuw beschuldigd van plagiaat: mevrouw verwijdert reacties

Het verbaast ons in ieder geval niet. Een week nadat YGN KAMII zijn nieuwe nummer uitbrengt, is daar uit het niets Famke Louise met haar nieuwe lied. Mensen in de commands horen dat ook en laten dat weten aan Famke Louise. ”Je steelt @ygnkamii zijn flow zonder schaamte en je laat zien dat het origineel niet te overtreffen is’, schrijft iemand. De volgende reactie’: Ligt het aan mij of lijkt dit verdacht veel op @ygnkamii zijn flow…’, en nog een ‘command’ luidt: ‘Gewoon My nephew zijn flow gestolen….. at least tagg him if you do’.

Het achterlijke wijf leest de reacties wel, aangezien alle reacties die te maken hebben met plagiaat verwijdert. En dat zegt natuurlijk genoeg. Deze reactie staat er overigens nog wel op: ‘De oorarts heeft me geadviseerd niet meer naar jou muziek te luisteren anders kan volgende week weer terug komen’.

Famke Louise is niet bang meer voor Kevins

Famke Louise is niet bang meer voor alle Kevins, zo liet ze weten voordat ze ‘Money & Shine’ uitbracht. “Vanaf het moment dat ik moeder werd, was het mentaal een zware periode voor me”, zei ze in een video. “Ik had het gevoel dat ik mezelf moest veranderen, omdat ik dacht dat ik anders een slechte moeder zou zijn voor mijn zoontje.”

“Na mijn laatste release was ik helemaal klaar met het zoetsappige gedoe”, vervolgt ze. “Dit is niet wie ik ben en ik ga dit masker ook niet ophouden. Ik ben trots op de vrouw die ik ben geworden en op de keuzes die ik maak. Vanaf nu zal ik niet meer angstig zijn voor de reacties van anderen.”