Gio is boos: ‘Hou je f*cking bek dicht’

Gio Latooy is boos op sommige reacties die hij kreeg na de break-up met Jade Annaaaa van Vliet. Geniaal.

Gio is boos
Gio is boos

Gio is boos: ‘Hou je f*cking bek dicht’

Donderdag lieten we al een aantal reacties zien op de site. ‘Ik heb nog nooit in heel mijn leven zo hard moeten lachen’, schreef Nikki. Jonah Schouw reageerde: ‘Dankjewel voor deze video echt je maakt me dag. Jouw ongemak en verdriet doet me goed.’

Meneer Latooy kan echter niet lachen om de reacties. Ook de geruchten dat het een vooropgezet plan is, raakt hem. “Ik zou er eigenlijk niet op in moeten gaan, maar soms triggert die shit me gewoon echt”, zei hij donderdag in zijn vlog. “Dat ik denk: hou je f*cking bek dicht. Waarom zou ik in godsnaam… Ik zou echt een lijpe acteur zijn dan. Ik denk dat het voornamelijk jonge kids zijn, of mongolen zonder hersenen. We hebben het na de breuk oprecht, écht geprobeerd. Maar op een gegeven moment, en ik ga niet in details treden, kom je op dingen waardoor een relatie niet werkt.”

“Ik ben real en puur”

Jade Annaaa gaf in de break-up video aan dat ze Gio zogenaamd niet de hoeveelheid liefde kan geven die hij verdient. Logisch, want mevrouw heeft het natuurlijk erg druk. “Ik snap aan de ene kant de reacties wel”, aldus Gio. “Maar het is zo scheef en kort door de bocht gedacht. (…) Alsof mijn hele leven een act is. Ik ben juist heel echt en real en puur in mijn vlogs met die emoties. Waardoor mensen misschien denken dat het zó echt is, dat het lijkt alsof het een film wordt.”

Gio vindt het raar dat gasten hem een hart onder de riem steken. “Ik zou het nooit in mijn hoofd halen om een random iemand effe een berichtje te sturen om hem succes te wensen met zijn break-up.”