Fans reageren op break-up Gio: ‘Jouw verdriet doet me goed’

Woensdag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Gio Latooy en Jade Anna van Vliet opnieuw uit elkaar zijn. Gio kreeg krijgt veel steun van zijn fans, zo blijkt als we de 'commands' lezen.

break-up Gio
break-up Gio

Fans reageren op break-up Gio

“Daar zitten we weer”, begon Gio. “Het is duidelijk denk ik. Na een jaar proberen zijn we erachter gekomen dat het niet lukt. We zijn erachter gekomen dat we beter vrienden kunnen blijven.”

“Een relatie zit er gewoon echt niet in”, vervolgt grindtegel. “We zijn vier á vijf jaar geleden begonnen aan een relatie. Het klikte super goed en dat resulteerde in een relatie. Een jaar geleden ging het voor het eerst uit. Dan hoop je dat je elkaar gaat missen en dan kom je in een fase dat je het weer wil proberen. Dat hebben we gedaan.”

Reacties

De reacties zijn erg vermakelijk. Zo reageerde Pascal Storm: ‘deze relatie moeilijker dan wiskunde’. En dat klopt. User02338 schreef: ‘Gio we hebben echt veel respect voor je, net hierom dat je wel open en eerlijk je gevoelens deelt met ons. Ik begrijp dat het ook niet altijd zo eenvoudig is, maar toch, bedankt voor alles. We zijn hier ook om te luisteren naar jou, komende tijd zal ook met ups and downs gaan, maar vergeet jezelf niet!! Zoals jade zei soms moet je kiezen voor jezelf, en dit is nu nodig. Gun jezelf rust en werk aan jezelf, en voor de rest hoef je je geen zorgen te maken. Alles zal op z’n plaats vallen. Hoop dat alles goed komt met je, geef niet op!! HOU VAN JOU’. Een beetje overdreven.

Nikki vond de video, net als wij overigens, schitterend: ‘Ik heb nog nooit in heel mijn leven zo hard moeten lachen’. Jonah Schouw schreef: ‘Dankjewel voor deze video echt je maakt me dag. Jouw ongemak en verdriet doet me goed.’