Entertainment

Chateau Meiland komt weer terug op tv: Gaat het seizoen deze keer ook tegenvallen?

Chateau Meiland komt weer terug op tv

Chateau Meiland komt weer terug op tv. Ondanks dat de Meilandjes negatief in het nieuws zijn gekomen vanwege de oud-huisvriendin Caroline, hebben ze besloten alsnog met Chateau Meiland de buis op te gaan. Het vorige seizoen van Chateau Meiland was niet bepaald een succes. Gaat dit seizoen het wel goed doen?

Chateau Meiland komt weer terug

Chateau Meiland komt weer terug en de meningen zijn er een beetje gemengd over. Vanaf maandag gaan we de Meilandjes weer volop op tv zien. Iedere maandag zijn de Meilandjes weer op tv te zien. Het is nu voor de fans afwachten of het seizoen weer zo tegen gaat vallen. De vorige keer dat Chateau Meiland op de buis te zien was, was het niet bepaald een succes. 

Wat er precies in het nieuwe seizoen gaat komen, is nog niet duidelijk. Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat het weer een en al hysterie gaat worden bij de Meilandjes. De kans is groot dat dit seizoen niet veel anders gaat worden dan het vorige, maar daar kunnen we nog niks over zeggen. 

Teleurstellend seizoen

Het vorige seizoen van Chateau Meiland was niet bepaald een succes te noemen. Veel fans waren diep teleurgesteld in het programma. Het vorige seizoen ging vooral over het opknappen van het pension van de Meilandjes; Code Rosé. Het was een heel hysterisch seizoen, maar het was geen succes te noemen. 

Alle fans vonden het seizoen tegenvallen. Dit had met name te maken met de hoeveelheid herhaling die in het seizoen te zien was. De kans is dus groot dat we weer veel herhaling gaan zien in het komende seizoen als het zo doorgaat. 

Code Rosé gesloten

Chateau Meiland komt weer terug op tv, maar er is ook somber nieuws voor de fans. Het gaat niet mogelijk zijn om tijdens de feestdagen bij het pension van de Meilandjes te verblijven. Erica Meiland heeft laatst aangegeven dat het pension met de feestdagen gesloten is. Het lijkt erop dat de familie Meiland de feestdagen graag samen wil vieren, dus de fans zijn niet welkom. Enfin, wat verwacht je ook van een familie die op zo’n manier bekend is geworden. 

7 reacties

GodInFrankrijk

Bah, heb onderhand wel genoeg gezien van die achterlaaier en zijn familie

Tom Hivman

Die nicht heeft een kontgat als een regenpijp, daar kun je van 5 meter afstand een tennisbal ingooien, gadver..

Quizmaster

Wat zijn de overeenkomsten tussen Martien en een papagaai?

Ze hebben allebij zaad in hun bek aan stront aan hun stok.

Floris Wyers

Het gaat zeker niet tegenvallen, want ze hebben een heuse housetour gegeven voor PureLuxe! Dat gaat de kijkcijfers voor Chateau Meiland zeker een flinke oppepper geven.

Deze seizoen wort konjo louw brada. Het seizoen. Welk seizoen? Dit seizoen.
Deze hoort bij de woorden. Je doet het erom?

Papagaai, allebij. Heb je me toch mooi aan het lachen. Papegaai en allebei, ak zou ik beiden schrijven. Anderen beide. Zaak of je zowel Martien als de papegaai als persoon typeert.

Beheerder Altwin

Als die tour net zulke kijkcijfers heeft als jou nieuwe kanaal mr wheels wordt het vast een groot succes 1500 view floris glenda banka trekt nog meer kijkers