Columns

Jan Roos: Wilfred Genee wil Martien Meiland slopen

Jan Roos_ Wilfred Genee wil Martien Meiland slopen

Wilfred Genee heeft zich gisteravond een ware juice-collega getoond. De Ladyshave kennende zat daar natuurlijk weer een commerciële gedachte achter. Hij wilde namelijk het boek van een voormalige huisvriendin van de Meilandjes, geschreven door een vriendin van Genee, promoten. Hij probeert de boel dus een beetje te hypen als vriendendienst en daarom kwam hij met een passage dat Martien zich laat grijpen op homoparkeerplaatsen.

Wilfred Genee wil Martien Meiland slopen

Dat kan je natuurlijk hypocriet noemen omdat Wilfred een bloedhekel heeft aan juicechannels en vindt dat zijn privéleven vooral privé moet blijven. En dat is het dan natuurlijk ook. Toen wij vertelden met wie hij lag te wippen scheen hij schuimbekkend te hebben geroepen dat niemand in het programma er iets over mocht zeggen. 

Ook toen hij door een groot deel van Nederland Ladyshave werd genoemd, nadat we bekend hadden gemaakt dat hij die in zijn achterbak had voor als hij toevallig tegen een behaarde poes aanliep, maakte hem ziedend en ook toen werden zijn collega’s van VI gevraagd er over te zwijgen. En nu gooit ie Martien Meiland voor de bus met een van horen zeggen verhaal van een rancuneuze ex-vriendin van de beroepsnicht.

Toen wij vertelden met wie hij lag te wippen scheen hij schuimbekkend hebben geroepen dat niemand in het programma er iets over mocht zeggen

En verbaast het iemand als Martien in het frikadellenbos rondloopt? Dat mag ik toch hopen van niet. De beste man is met een vrouw getrouwd, maar zo poot als een paard. Die moet buiten de deur aan zijn trekken komen. Dat doet Wilfred niet anders, maar die had het dan weer een stukje makkelijker omdat hij het met een huurster van een pand van hem deed.

17 reacties

Hypo C.

Als Martijn zijn escapades in het Frikandellenbos met kleur en geur beschrijft in een of ander flutboek, dan is dat toch niet zo raar. Tis natuurlijk wel iets anders als een of ander verhaal dat uit eerste hand wordt verzonnen over een ladyshave…

Harry Nak

Wilfred Genee is achterbakse zuigende rat. Martien is onkruid van de NL televisie. Dus laat ze elkaar lekker het leven zuur maken.

Fred van leernicht

Martien is het prototype Bilnaad Acrobaat,keuteldeuker,bruin werker,kringspier musketier,rug ridder,anaal korporaal ,reet rammer etc etc.

Beheerder Altwin

Martien is niet de enige in het frikadellenbos he dennis floris en wilfred en onze ruud natuurlijk

Jack

Ruud Gullit?

Floris Wyers

Ik wil Martien wel doen, liever jonge schandknapen maar die laten het altijd afweten

Tja

Ijdel ego en portomonee, de beweegredentjes van ratman Genee.

Beheerder Altwin

Denk dat de heren ruud niet aan kunnen als ik zo de verhalen van rene van der gijp mag geloven denk dat hij eerder nicolleke haar 2 baans tunnel vult

Vieze Willem

Wilfred Genee heeft een hele Kleine paling heb ik gehoord die Martien die heeft een hele rode poepert

Kees Tol

Wie er aan mijn Volendamse paling zuigen?

Jan Smit

Is hij vers?

Monique Smit

Je hebt nog een rekening openstaan bij Lotje! Klaploper

Annie Schilder

Volendam is een groot incest-dorp!

Floris Wyers

Kees ik wil dat graag. Mag ik daarna je kontje beroeren met mijn makrelenvin?

Kontjebonken

Wat martien doet moet hij weten. Die vrouw van hem wist er ook van, dat zei ladyshave zelf. Dus wat maakt dat uit? Die ladyshave neukt buiten de deur zonder dat lilliputti hier vanaf weet… liever open en eerlijk dan geniepig en achterbaks!

Dikkertje Lorenzo

Ik sta open voor alle geslachten, ik ben nonbinair
Xx

Maxime Meiland

Ik wist dit al jaren! Ben zelfs een keer met papa mee geweest! Zo leuk!
Ik zeg altijd: Tegen een avond in het bos zegt papa geen nee