Guido Weijers betaalt jonge meiden om met hem naar bed te gaan: ‘Ze was nog net geen 18’

Guido Weijers betaalt jonge meiden om met hem naar bed te gaan
Guido Weijers betaalt jonge meiden om met hem naar bed te gaan

Guido Weijers betaalt jonge meiden om met hem naar bed te gaan. De cabaretier Guide Weijers schijnt al jaren lang meiden te betalen om met hem naar bed te gaan. Op het moment is hij 45. Eerst zou het alleen gaan om meiden van 20 en ouder, maar via Yvonne Coldeweijer kwam naar buiten dat hij dit ook al met minderjarige meiden heeft gedaan… Bah.

Guido Weijers gaat op vakantie

Als je veel geld hebt, is het natuurlijk te verwachten dat je op vakantie gaat, maar Guido Weijers wil iedere keer een jonge dame mee hebben waarmee hij het bed kan delen. Hij is al meerdere malen met jonge meiden in het vliegtuig gespot, die hij dus een gratis vakantie belooft als ze met hem mee gaan. 

Tot nu toe is hij vooral gespot met dames van rond de 20 die met hem meegingen. De vorige keer is hij gespot met een dame waarmee hij naar Mallorca is gegaan en daarvoor was het een dame waarmee hij naar Ibiza vertrok. Ze zijn in het vliegtuig gespot terwijl ze ongegeneerd elkaar af zaten te lebberen en een lolly aan het delen waren. 

Guido Weijers betaalt vriendin
Guido Weijers betaalt jonge meiden om met hem naar bed te gaan: ‘Ze was nog net geen 18’ 3

Minderjarige dames

Later werd er via Yvonne Coldeweijer ook bekend dat hij dit eerder ook met minderjarige dames heeft gedaan. Zo heeft iemand laten weten dat hij dit 12 jaar geleden ook al gedaan heeft met iemand die nog net geen 18 was. Die mocht zijn ‘vriendinnetje’ spelen op vakantie. Hij heeft het minderjarige meisje ook meegenomen naar verschillende feesten en hoogstwaarschijnlijk ook alcohol gegeven.

Guido Weijers minderjarigen
Guido Weijers betaalt jonge meiden om met hem naar bed te gaan: ‘Ze was nog net geen 18’ 4