Guido Weijers bestolen en auto gesloopt

Guido Weijers bestolen en auto gesloopt

Guido Weijers bestolen en auto gesloopt door wat hij zelf een ‘junk’ noemt. We kunnen daarom wel gerust stellen dat het gisteren niet de dag van onze grappenmaker was. Hij deelt de schade op Instagram.

Compleet kapot geslagen

Toen Guido bij zijn auto aankwam, bleek die tegen zijn wil te zijn verbouwd. Een raam was permanent open, omdat het compleet kapot was geslagen. Daar is het ook niet bij opgehouden, want er zijn ook spullen uit zijn auto gestolen. Wat dat precies is, is onbekend.

Guido Weijers bestolen en auto gesloopt

Hij deelt een foto van zijn beschadigde auto en schrijft erbij: “Gelukkig nieuwjaar junk. Volgende keer mij even wat geld vragen ipv m’n autoruit inslaan. Dan maak je meer buit.” Oh, bah… Nog arrogant ook. Hij is de autoriteiten wel dankbaar, omdat de dief in kwestie al opgepakt is: “Wel grote dank aan politie Hilversum voor de snelle hulp en het terugvinden van de spullen!”

Wat de spullen ook geweest mogen zijn, hij heeft ze weer terug weten te krijgen. Nou, mooi. Dan is de avond van Guido toch nog iets minder naar geëindigd dan hij in eerste instantie had gedacht.

Guido Weijers bestolen en auto gesloopt
Guido Weijers bestolen en auto gesloopt 3