Emma Heesters blijft toneelact volhouden: ‘Dit slaat echt alles’

Emma Heesters blijft toneelact volhouden
Emma Heesters blijft toneelact volhouden

Emma Heesters blijft toneelact volhouden. Op het moment is ze in het buitenland, waar Wesley Hoedt toevallig ook is. Het bijzondere aan dit voorval is dat ze hun toneelact vast blijven houden, ondanks dat iedereen al weet dat ze weer samen zijn. Om deze act vol te houden, gaan ze door het stof. Op het vliegveld zijn beide al gespot, maar wel zo ver mogelijk van elkaar verwijderd. Het is bijzonder om te zien hoe ver ze gaan om de act vol te houden. 

Emma Heesters en Wesley Hoedt op het vliegveld

Emma Heesters en Wesley Hoedt waren samen op het vliegveld te zien. Juicechannel liet op Instagram weten hoe het toneelstukje op het vliegveld eraan toe is gegaan. Op de vlucht naar hun vakantie zijn ze gespot op het vliegveld. Het bijzondere hieraan is dat ze niet bij elkaar zaten. Wesley zat bij een andere gate dan Emma, zodat het minder op zou vallen dat ze samen op vakantie gaan. 

Het is bijzonder om te zien hoe ver ze gaan voor een toneelstukje dat al lang door de mand is gevallen. Helaas voor hun heeft iedereen het al door dat ze nog een relatie met elkaar hebben, ondanks dat Wesley zo vaak vreemd is gegaan. 

Emma Heesters vakantie
Emma Heesters blijft toneelact volhouden: ‘Dit slaat echt alles’ 2

Nooit uit elkaar geweest

Het is eigenlijk direct al duidelijk geworden dat de twee eigenlijk nooit uit elkaar zijn geweest. Ze hebben een tijdje buiten de media proberen te blijven, maar dit is niet zo goed gelukt. Het is eigenlijk direct al duidelijk geworden dat ze nog een relatie met elkaar hadden. Emma blijft het verhaal wel volhouden, want tijdens een interview met Boulevard blijft ze alles ontkennen.