Emma Heesters leert niet van haar fouten

Emma Heesters leert niet van haar fouten

Wesley Hoedt is de laatste tijd veel in het nieuws gekomen doordat hij veel vreemdging, maar Emma Heesters blijkt dit niet zoveel uit te maken. Ze is nu weer met hem te vinden. Het is geen toeval dat ze elkaar even tegenkomen, want ze zijn samen op vakantie te vinden. Het zal wel heel toevallig zijn als ze nu ook ineens allebei in New York te vinden zijn. Blijkbaar leert Emma Heesters niet van haar fouten. 

Emma Heesters leert niet van haar fouten: Ze is nog steeds met Wesley Hoedt

Blijkbaar is Emma Heesters niet iemand die snel weet dat iets niet helemaal goed zit. Het is misschien door de vingers te zien dat iemand één keer een uitstapje maakt naar een ander, al is dit ook niet handig, maar iemand die dit elke keer blijft doen is nooit een goede optie. Bij Wesley Hoedt lijkt het erop dat het gaat om iemand die dit constant doet. 

Tijdens de internationale vrouwendag had Emma Heesters besloten om er een punt achter te zetten en dit ook direct te laten weten via social media, maar blijkbaar was dit vooral een manier om met rust gelaten te worden. Dat de twee samen gespot zijn in New York zegt eigenlijk wel genoeg. Emma had al op haar Instagram gezet dat ze in New York was, maar van Wesley was dit nog niet bekend. 

Emma heesters in new york
Emma Heesters leert niet van haar fouten 3

Nieuwe muziek van Emma Heesters

Emma Heester leert niet van haar fouten, maar ze komt wel weer met nieuwe muziek. Een tijdje geleden kwam ze al naar buiten met een post met alleen tekst erop: ‘Hou nou eens je bek’. Iedereen dacht dat het ging om Wesley, maar blijkbaar is het gewoon een stunt voor haar nieuwe nummer. Hier heeft ze ook al het een en ander van laten horen op Instagram.