Tourmanager van André Hazes gaat hem achterna: Ook op vakantie buiten de schoolvakanties

Tourmanager van André Hazes gaat hem achterna
Tourmanager van André Hazes gaat hem achterna

De tourmanager van André Hazes gaat hem achterna. Djarno Hofland, de tourmanager en neef van André Hazes begaat dezelfde fout als Hazes zelf. Hij gaat namelijk samen met zijn kinderen op vakantie buiten de schoolvakanties om. André Hazes moet hiervoor voor de rechter verschijnen, maar zijn tourmanager denkt hier wel gewoon mee weg te komen. Yvonne Coldeweijer vraagt zich af waarom Djarno Hofland nou ook op vakantie is buiten de schoolvakanties. 

Djarno Hofland op vakantie naar Ibiza

Nu André Hazes niet zoveel optredens heeft, kan zijn tourmanager natuurlijk gewoon lekker relaxen. Blijkbaar lijkt Ibiza hem de beste plek om dit te doen. Samen met zijn kinderen is hij op vakantie gegaan. Het enige probleem is dat dit buiten de schoolvakanties om gaat. André en Monique hebben hier al problemen door gekregen, dus het is maar de vraag of dit verstandig is om te doen. 

Yvonne Coldeweijer vraagt zich af waarom hij nou eigenlijk op vakantie is buiten de schoolvakanties: ‘Hoezo is Djarno eigenlijk nu buiten de reguliere schoolvakanties om met zijn kinderen op vakantie? Met die vier optredens van André Junior per jaar heeft ie het nou niet bepaald druk’. In de comments onder de post die Djarno hierover plaatst staat hier meer over: ‘Moet Jace niet gewoon naar school?’. 

Djarno Hofland vakantie
Tourmanager van André Hazes gaat hem achterna: Ook op vakantie buiten de schoolvakanties 2

Monique ook op Ibiza

Monique Westenberg is ook op Ibiza te vinden. Ze heeft het er alleen niet nog een keer op gewaagd om mini Dré van school te halen. Hij mocht een paar dagen komen, om vervolgens weer naar school te gaan. Het is maar de vraag of Djarno niet dezelfde soort rechtszaak gaat krijgen als André Hazes.