Donny Roelvink heeft zijn roeping gevonden: Hij wordt filosoof

Donny Roelvink heeft zijn roeping gevonden
Donny Roelvink heeft zijn roeping gevonden

Donny Roelvink heeft zijn roeping gevonden. Hij doet zich namelijk voor als een echte filosoof. Na zijn teelbal kwijt te raken, is hij de focus compleet op het sporten gaan leggen. Nu hij dit een tijdje heeft gedaan, lijkt het erop dat hij tijd voor hem is om nog een carrière erbij te kiezen. Hij heeft op zijn Instagram een hele lange filosofische uitspraak gedaan over ‘de jeugd van tegenwoordig’. 

Donny Roelvink heeft het niet zo met jongeren

Donny Roelvink laat weten dat hij het niet zo met jongeren heeft. Hij laat in de video zijn duidelijke mening weten over de jeugd van tegenwoordig en de manier waarop ze dingen doen. Zo zegt hij dat de generatie van tegenwoordig in een zwart gat terecht is gekomen. Hij zegt: “Ik probeer me altijd op het positieve te focussen, maar ik vind dit de laatste tijd erg lastig. Het doet mij oprecht zoveel pijn in mijn hart om te zien hoe de jonge generatie in een zwart gat terecht gekomen is. Dit gat lijkt als maar dieper te worden”. 

Hierna begint hij over een aantal incidenten die met jongeren gebeurd zijn. In het specifiek noemt hij een steekincident op een festival en een jongere die het loodje heeft gelegd na een ontgroeningsceremonie. Volgens hem ziet de toekomst voor ons er niet zo goed uit. 

Het ligt bij de ouders

Volgens Donny ligt dit probleem volledig bij de ouders. Hij zegt namelijk dat te weinig jongeren stabiliteit vanuit hun ouders krijgen, waardoor ze geen respect, geen empathie, geen ruggengraat, geen zelfbeheersing en geen mentale weerbaarheid meer hebben. Ondanks dit denkt hij wel dat er nog veel gedaan kan worden aan deze wereld. Zo zegt hij dat het probleem niet ligt bij de jeugd, maar bij de ouders. Hij roept uiteindelijk alle ouders op om eens een flink gesprek te voeren met hun kind.