René Watzema wordt vader: ‘het is doodeng’

René Watzema wordt vader: 'het is doodeng'
René Watzema wordt vader: 'het is doodeng'

René Watzema wordt vader. Hij deelt het heugelijke nieuws zojuist op zijn Instagram en schrijft er een emotionele tekst bij. Gefeliciteerd, hè! Al zegt hij zelf het vooral ‘doodeng’ te vinden. En ook dat is begrijpelijk, want dat is het ook. Doodeng voor je portemonnee ook.

René Watzema wordt vader

Die gek van jatter RUMAG. deelt heugelijk nieuws. Hij en zijn vriendin krijgen namelijk een kind. Door middel van een filmpje wordt het bekend gemaakt en hij schrijft er een emotioneel stuk tekst bij. “Na een periode waarin ik niet lekker in mijn vel zat en veel te maken heb gehad met vooral fysieke maar ook mentale gezondheidsklachten leek ik mijzelf te verliezen. Gelukkig wist ik het negatieve weer om te zetten in positiviteit.” Bla, bla, bla… Heel erg veel gezeik. Hopelijk kunnen we nu door naar het positievere gedeelte.

‘Het is doodeng’

Hij vervolgt: “En nu wordt onze grootste droom werkelijkheid. Iets wat zo bijzonder is gaat gebeuren en dat deel ik met de liefde van mijn leven. Het is doodeng, spannend maar we zullen je in september ontvangen met alleen maar liefde, kleintje! Ik ben alweer maanden de gelukkigste man op aarde met Noa en heel dankbaar met de juiste mensen om mij heen. Ohja, er liggen al 5 miljoen luiers klaar en papa leent er even een paar want hij heeft last van hooikoorts❤️.” Dat met die hooikoorts begrijp ik niet helemaal, maar oké.

Gefeliciteerd!

Namens RoddelPraat zouden wij willen zeggen: ‘Gefeliciteerd met dit heugelijke nieuws!’ Fawrynotsawry zal niet langskomen op kraamvisite, want de twee hebben elkaar op Instagram geblokkeerd nadat de Iraanse nicht overstapte van RUMAG. naar RTL Boulevard.