Maxim Hartman woest op kritiek: ‘pleur lekker op’

Maxim Hartman woest op kritiek: 'pleur lekker op'
Maxim Hartman woest op kritiek: 'pleur lekker op'

Maxim Hartman woest op kritiek. Hij is het niet eens met de verkiezingsuitslag, dus hij mag mooi bij Tim Hofman en Sander Schimmelpik aansluiten. Alleen kan hij al helemaal niet omgaan met de kritiek die hij krijgt op zijn standpunt. Dan krijgen mensen ‘pleur lekker op’ te horen.

Een boze clown

Op Instagram steekt Maxim Hartman zijn mening niet onder stoelen of banken. Hij is het duidelijk niet eens met de verkiezingsuitslag. In de vorige eeuw was de man nog leuk, maar hij is nu alle vormen van humor of ander soort talent verloren. Inmiddels kan hij niets anders meer dan zich gedragen als een boze clown.

‘Boeren zijn niet nodig’

Juli 2022 werd al pijnlijk duidelijk dat hij vond dat de boeren maar eens moesten oprotten. Volgens hem waren de boeren ‘niet nodig’. Uhm… Is hij dan vergeten dat dit de mensen zijn die ons eten produceren?! Kennelijk staat hij nog steeds achter dat standpunt, want hij begrijpt niet dat Nederland voor BoerenBurgerBeweging heeft gekozen.

Niet eens met de verkiezingsuitslag

Hij deelt een foto van Caroline van der Plas die zegeviert na de verkiezingsuitslag en schrijft erbij: “Wat een week. Hebben jullie ook oprispingen waarbij er stukjes meekomen? Die roodwitblauwe ring maakt het af en vat alles mooi samen.” Het moge duidelijk zijn dat hij het niet eens is met BBB, maar ook kritiek die hij op zijn post krijgt, schiet bij hem in het verkeerde keelgat.

Maxim Hartman woest op kritiek

Zo reageert iemand op zijn post met: “Maxim is steeds zuurder linkser aan het worden. Zonde. Groetjes van BBB.” Daar reageert Maxim op zijn beurt weer op met: “ga lekker rukken in het stikstof chappie”. Verder noemt hij iemand een ‘narcistje’ en schrijft hij ook nog: “Ga nou maar snel met je hondjes tongen en pleur lekker op hier”. Hé, kalm, Maximpje. Volgens mij ben je al een tijdje niet meer geknuffeld…

‘Tragisch dat er zoveel domme mensen mogen stemmen’

Ook in zijn verhaal laat hij zijn mening niet achterwegen en schrijft: “Niet knap maar tragisch dat er zoveel domme mensen zijn die mogen stemmen.” Oké, oké, oké, Maxim… Nu weten we het wel. Volgens mij ben je het niet helemaal eens met de verkiezingsuitslag. Als het aan jou ligt, moeten we voortaan leven van… Van wat eigenlijk? Als we geen boeren meer hebben. Ik heb nog steeds wel zin in een biefstukje en een aardappeltje, dus laat die boeren maar even staan.

Maxim Hartman woest op kritiek 4
Maxim Hartman woest op kritiek: 'pleur lekker op' 5
Maxim Hartman woest op kritiek 3
Maxim Hartman woest op kritiek: 'pleur lekker op' 6
Maxim Hartman woest op kritiek 2
Maxim Hartman woest op kritiek: 'pleur lekker op' 7
Maxim Hartman woest op kritiek 1
Maxim Hartman woest op kritiek: 'pleur lekker op' 8