Fan waar Nielson mee vreemdging doet haar verhaal over de beruchte avond

Fan waar Nielson mee vreemdging doet haar verhaal over de beruchte avond
Fan waar Nielson mee vreemdging doet haar verhaal over de beruchte avond

Fan waar Nielson mee vreemdging doet haar verhaal over de beruchte avond. Ze vertelt alle details over hoe ze precies bij Nielson in bed belandt is en wie de video van de zanger in bed heeft gelekt. Ook heeft ze nog wat woorden voor Yvonne Coldeweijer klaarstaan.

Fan waar Nielson mee vreemdging doet haar verhaal over de beruchte avond

Rachela Kruikemeijer. Een naam die niemand ooit eerder heeft gehoord. Het is ook gewoon een simpel meisje die om de hoek woont en het zo leuk vindt om BN’ers te knuffelen dat ze wekelijks concerten en andere evenementen bezoekt. Daar is ze filmpjes van gaan maken en plaatst deze op YouTube. Die worden door drie buurmeisjes bekeken, dus veel stelt het zeker niet voor.

Video van slapende Nielson

Een tijdje terug kwam een video naar buiten waar op te zien was hoe Nielson lekker in bed lag te slapen. De video werd gemaakt door de fan die op dat moment naast hem lag, Rachela. Ze kreeg, zoals ze zelf zegt, veel haat over zich heen en beweert de video zélf nooit te hebben uitgelekt. Een vriendin lekte het uit aan Yvonne Coldeweijer en die deelde het natuurlijk. Uit haar video komt vooral naar boven dat het in ieder geval niet haar schuld is. Ze deelde het met haar beste vriendin, omdat dat logisch is en iedereen dat zou doen. Ja, ja…

Oerlelijke zus van Nena Kruizenga?

Daarom heeft Rachela geen goed woord over voor Yvonne en deelt die dan ook graag in haar YouTube-video. Ze heeft vooral een hekel gekregen aan Yv, omdat ze haar ‘oerlelijk’ had genoemd. Nou, ja… Eerlijk is eerlijk: daar heeft Yvonne gewoon gelijk in. Dat is geen mening meer te noemen, maar een feit. Zou ze een zus zijn van Nena Kruizenga zijn?

‘Emotioneel stabiel’

De video van Rachela is hieronder te bekijken, maar bespaar jezelf de moeite… Het is een uur lang gezeik, vooral richting Yvonne en degene die de video naar haar gestuurd heeft. Ze vertelt bijvoorbeeld niks over de avond met Nielson zelf. Heeft ze enkel naast hem liggen slapen? Verder wil ze vooral duidelijk maken dat ze emotioneel stabiel is, wat juist mensen doen die dat niet zijn en dat haar video ‘zonder mening’ is, maar werkelijk elke seconde bevat haar mening. Pfff… Ik word er een beetje moe van.

IK GA THEE SPILLEN // NIELSON VERTROUWD EN NIEUW CARRE VLOG 8 FEB 2023

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand