Nieuwe vriend Nicol Kremers heeft een bijzonder verborgen talent

Nieuwe vriend Nicol Kremers heeft een bijzonder verborgen talent
Nieuwe vriend Nicol Kremers heeft een bijzonder verborgen talent

Nieuwe vriend Nicol Kremers heeft een bijzonder verborgen talent. En dat hadden we al twee jaar geleden kunnen weten, want toen deed hij mee aan Lang Leve de Liefde en vertelde hier vol trots over aan zijn date.

Niet vies van aandacht

Mike Schoonhoven is een mannetje waar we beetje bij beetje steeds meer over te weten komen. Duidelijk is wel dat het een mannetje is die niet vies is van aandacht. Samen met Nicol Kremers slaapt hij momenteel lekker romantisch op een luchtbed in zijn huisje achter zijn kapperszaak.

Mike reageert op geruchten

Bekendeburen besloot hem op te zoeken na alle geruchten over hem en Nicol. “Ik heb geen zin om hier over te praten en dat is mijn goed recht”, was het antwoord van Mike voordat hij de telefoon weer ophing. Het platform weer nu zeker dat de geruchten waar zijn: “Het gerucht klopt dus voor de volle honderd procent, want Mike deed geen enkele moeite om het te ontkennen of het gerucht naar het rijk der fabelen te verwijzen.” Natuurlijk is het waar. En juist daarom is het interessant om wat verder in die oninteressante Mike te duiken.

Nieuwe vriend Nicol Kremers heeft een bijzonder verborgen talent

Twee jaar geleden deed Mike Schoonhoven schijnbaar al mee aan Lang Leve de Liefde. Daar had hij toevallig een date met iemand die gelijke uiterlijke kenmerken heeft als ons Nicolleke. Het gesprek komt op een punt waar het gaat over verborgen talenten. Mike vertelt graag over het zijne: “Ik doe niet iets alledaags… Er wordt altijd ook wel om gelachen, maar ik deed mee aan het Nederlands kampioenschap eierengooien.” Wat?

Rauwe eieren gooien

Schijnbaar is dit een bestaand iets, maar wij hebben er nog nooit eerder van gehoord. Gelukkig kan Mike het goed uitleggen: “Je bent samen. Ik werp, zeg maar altijd. En dan moet je een rauw ei gooien. En hij moet ‘m vangen. Heel.” Het lijkt bijna een grap te zijn, maar zijn date vraagt hem toch nog even welke afstand zijn record is. Hij antwoordt snel en trots: “67,5 meter”. Haha, verdorrie… Waar weet Nicol Kremers die bijzondere mannen toch elke keer vandaan te halen?

Niet zo’n hoog libido

Bij Lang Leve de Liefde liet hij nog weten twee kinderen te willen. Komt dat even mooi uit, want Nicol heeft er al een aantal. Jammer voor Nicol heeft Mike niet zo’n heel hoog libido. Dat liet hij ook nog even duidelijk blijken in het programma. Shit…

'Heb je een HOOG LIBIDO?' 😱 | Lang Leve de Liefde #AFL153

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand