Johan Derksen: ‘Vrouwen horen te stofzuigen’

Johan Derksen: 'Vrouwen horen te stofzuigen'
Johan Derksen: 'Vrouwen horen te stofzuigen'

In de aflevering van Vandaag Inside van gisteren kon Johan Derksen het weer niet laten. Hij plaatste de opmerking: ‘Vrouwen moeten niet bezig zijn met technische zaken, maar vrouwen horen te stofzuigen.’ Oef… Het vorige artikel was ook al zo vrouwonvriendelijk. Laten we maar gaan onderduiken.

Moraalridder Sander Schimmelpenninck

Er wordt veelal weer ontzettend dom geluld bij Vandaag Inside. Die vieze Sander Schimmelpik krijgt weer een podium om zijn achterlijk ideeën en boek aan de man te brengen. Je weet wel, die 100k voor alle jongeren om te leren omgaan met geld. Ergens snap ik het wel, want dat geld wordt natuurlijk verbrast waar je bij staat en eindigt weer in de zakken van de mensen die het al zo goed hebben.

Dit om de kloof tussen ‘arm en rijk’ kleiner te maken. Dat houdt trouwens wel in dat je meer vermogensbelasting moet gaan betalen. Het geld moet wel ergens wegkomen natuurlijk. Je kunt het net zo goed verbranden. Vervolgens steekt die Schimmelpik nog ff zijn achternaam… Ik bedoel een veer… in de kont van Kaag, want hij noemt haar ‘een warme en aardige vrouw’. Ik denk niet dat je ze erger kunt krijgen, want wat een verschrikkelijk ijskoud wijf is dat, zeg.

Johan Derksen: ‘Vrouwen horen te stofzuigen’

Wanneer het op een gegeven moment over Jan Roos zijn grote liefde, Ajax, gaat plaatst Johan Derksen een bijzondere opmerking: “Vrouwen moeten niet bezig zijn met technische dingen, vrouwen horen te stofzuigen.” Ik kan niet zeggen dat ik het ermee oneens ben, maar deze is wel erg ‘vrouwonvriendelijk’, hoor.

Ook ironisch is de reactie van moraalridder Sander. Wilfred Genee (ladyshave) probeert de boel nog te redden door te zeggen dat het een grapje is, maar we weten allemaal dat Johan dit gewoon meent. Johan Derksen gelooft er gewoon in dat vrouwen horen te stofzuigen. Tja…

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand