Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen

Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen
Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen

Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen. Juicechannel ontvangt daar veel berichten over van verschillende bronnen. Hij zou een ‘open relatie’ hebben, maar die smoes hebben we wel vaker gehoord en blijkt meestal niet helemaal waar te zijn.

Koert-Jan Wie?

We zullen even bij het begin beginnen: who the f*ck is Koert-Jan de Bruijn? De mensen díe hem kennen, herkennen hem van zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) honderd jaar geleden. Het schijnt dat hij nog wel een programmaatje presenteert, maar verder houdt het echt op. Toch ziet dit eruit als een interessant verhaal. Zeker, omdat Koert-Jan zich veilig lijkt te wanen.

Gezellig in de club

Momenteel verblijft Koert-Jan de Bruijn in Gerlos voor opnames, maar doet daar meer dan alleen werken. Juicechannel schrijft: “Gisteravond was hij vrij en daar heeft hij volgens onze bronnen even flink van genoten. Hij stond namelijk flink te tongen met een dame in de bekende Cin-Cin. Deze dame was naar schatting niet ouder dan 23 jaar…” Ach, is daar wat mis mee? Juicechannel legt uit dat het niet helemaal de bedoeling is: “Koert-Jan de Bruijn heeft thuis ook gewoon een vrouw zitten. Leg dat maar is uit als je thuis komt schmutziger Bertrüger.”

Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen

En daar houdt het niet bij op, want sinds dat bericht naar buiten kwam, sturen steeds meer mensen verhalen op: “We krijgen zoveel binnen over Koert-Jan de Bruijn nu. Afgelopen zaterdag heeft hij dus ook met een meisje staan zoenen. Ze hebben nummers uitgewisseld en hij liet over komen dat hij haar wel zag zitten. Alleen stond hij 10 minuten later met een andere meid te zoenen voor haar neus.” Een dag later stuurde Koert-Jan het volgende bericht naar de meid in kwestie: “Ik was helemaal niemand aan het fiksen hoor! Ik vind het allemaal erg jammer. Jezus … dit was het laatste wat ik wilde. Wat doen we dan nu?!” Je kan zeggen wat je wil, maar hij heeft wel ballen.

Open relatie

Volgens een andere bron heeft Koert-Jan toestemming: “Mijn vriendin heeft afgelopen weekend ook met hem gezoend in de CinCin, maar hij zegt dat hij een open relatie heeft.” Ware het niet dat we deze smoes wel vaker hebben gehoord en het nooit eerder waar bleek te zijn. Zo creatief is die smoes inmiddels ook niet meer. Misschien is het handig om iets beters te gaan verzinnen?

Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen
Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen 3
Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen
Koert-Jan de Bruijn gaat veelal vreemd met jonge vrouwen 4