Jaimie Vaes onder vuur als ‘wraakzuchtige ex-vriendin’

Jaimie Vaes onder vuur als 'wraakzuchtige ex-vriendin'
Jaimie Vaes onder vuur als 'wraakzuchtige ex-vriendin'

Gisteravond na de uitzending van RTL Boulevard bleek dat Jaimie Vaes onder vuur ligt als ‘wraakzuchtige ex’. De rollen zijn omgedraaid wanneer verschillende media nu over Lil Kleine en Jaimie Vaes praten. De vork blijkt achteraf namelijk heel anders in de steel te steken.

Dankbaar dat de video was ‘uitgelekt’

Laten we beginnen met een kleine samenvatting van de situatie. Jorik Scholten (Lil Kleine) en Jaimie Vaes gingen uit elkaar nadat bleek dat Jorik haar zo vreselijk mishandelde door haar hoofd tussen de autodeur te klemmen. Jaimie was ‘dankbaar dat de video was uitgelekt’, omdat dit voor haar de druppel was om hem te verlaten.

Trieste leugens over cruciale zaken

Er volgden nog een aantal rechtszaken (die nog steeds niet afgerond zijn) over de inboedel en de voogdij van hun kind. Het is allemaal erg triest, maar wat het nog vele malen erger maakt is het feit dat Jaimie gelogen heeft over vele cruciale dingen. Ze was namelijk zélf degene die de video naar Yvonne Coldeweijer had gestuurd én toen geroepen werd dat haar hoofd tussen de autodeur zat, heeft ze het nooit ontkent. Aan de politie vertelde ze daarentegen wel dat het niet haar hoofd was dat tussen de deur werd geklemd, maar een stukje arm of been.

Jaimie Vaes onder vuur

Om ‘de daden’ van Jaimie te bewijzen, gooide Yvonne de opnames van het telefoongesprek tussen haar en Jaimie naar buiten. Hieruit blijkt inderdaad dat Jaimie de beelden zelf opgestuurd heeft nadat de relatie tussen haar en Jorik Scholten al klaar was. Rob Goossens heeft er nog wel iets over te zeggen bij RTL Boulevard: “Als je nu hoort hoe dat gesprek ging… Ik vind het heel gek eigenlijk dat Yvonne dat gesprek heeft gedeeld, maar als je het gesprek hoort, dan zegt ze: ‘Lil Kleine heeft me het huis uitgezet’, dus die relatie was al klaar.”

Wraakzuchtige ex-vriendin

Ja, precies. Dus wat betekent dat? “Dat werpt een heel nieuw licht op het lekken van die beelden. Dat was niet: ‘ik heb dit nodig, want dan gaat de omgeving zeggen: ga daar weg’. Het was al klaar! Maar het lekken was dus wraak. Dan snap je ook ineens waarom ze niet heeft gezegd: ‘nou, ik zat niet met mijn hoofd tussen de deur’, toen dat gesuggereerd werd”, vervolgt Rob. En dat maakt Jaimie plotseling een wraakzuchtige ex-vriendin discutabele motieven heeft.

Een kwalijke zaak

Eddy Zoëy probeert het nog enigszins voor haar op te nemen en zegt bij Boulie: “Zij zag het als methodiek om daarmee te stoppen. Dan denk ik: alles is geoorloofd om afscheid te nemen van een gast die je meerdere keren mishandelt.” Waar Rob dan weer op reageert met: “Daar heb je zeker een punt. Het is wel zo: dat hoofd ertussen of niet, is geen klein detail. Als je hoofd tussen een deur zit, kan dat zúlk serieus hersenletsel opleveren. En ik was nog steeds verbolgen geweest over die beelden als ik niet had gedacht dat het hoofd ertussen zat, maar dat hoofd was voor mij wel dat ik dacht: what the f*ck, je bent echt ziek.” En dat is inderdaad geen klein detail te noemen. Daarover liegen is een kwalijke zaak.

Dreigementen

In Shownieuws denkt ook Evert Santegoeds niet meer zo positief over Jaimie. Hij legt uit: “Ik denk dat er bij haar ook nog een forse alimentatie-eis aan zat toen. Ze schijnt het hele weekend te hebben lopen dreigen van: ‘ik breng die video uit, die gaat ergens heen’. En die kwam ook ergens uit.” Evert denkt dat ze puur uit boosheid heeft gehandeld op dat moment. Ook zullen er motieven aan verbonden hebben gezeten die met geld te maken hebben.

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand