Eloise van Oranje BETRAPT op deelname aan Het Perfecte Plaatje

Eloise van Oranje BETRAPT op deelname aan Het Perfecte Plaatje
Eloise van Oranje BETRAPT op deelname aan Het Perfecte Plaatje

Juicechannel kwam met een leuk nieuwtje. Een van hun volgers kwam namelijk tot een ontdekking: Eloise van Oranje is betrapt op deelname aan Het Perfecte Plaatje. Ze werd op Schiphol gespot met Rick Brandsteder, William Rutten en Tijl Beckand.

Aantal BN’ers gespot op Schiphol

De opnames voor het programma Het Perfecte Plaatje zijn weer in volle gang en normaalgesproken blijft het tot het laatste moment onduidelijk wie er naar het buitenland gaan om de laatste opdrachten te voltooien. Maar dit keer is het anders, want een volger van Juicechannel spotte een aantal mensen al op Schiphol.

Eloise van Oranje BETRAPT

Één van die mensen is onze favoriete en bloedmooie gravin Eloise van Oranje. Juicechannel schrijft: “vanochtend hebben onze bronnen Rick Brandsteder en Eloise van Oranje samen gespot op Schiphol. De twee zitten allebei in het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje, dus de kans is groot dat het voor dit programma is.” Dat zou betekenen dat we nu al weten wie er naar het buitenland vertrekken in het nieuwe seizoen. Zonde wel.

Het Perfecte Plaatje

Naast Rick Brandsteder en Eloise van Oranje werden ook meer mensen gespot. “Doordat William Rutten, Tijl Beckand en Daan Hoogervorst zijn gespot, wordt het steeds meer duidelijk dat het inderdaad om Het Perfecte Plaatje gaat”, aldus Juicechannel. Ja, goed punt.

Rick klaar met de afkick?

Wel bijzonder dat Rick Brandsteder gespot werd nadat hij al een tijd nergens meer gezien is. Hij verdween van de radar richting een afkickkliniek, maar is schijnbaar genoeg opgeknapt om mee te doen met Het Perfecte Plaatje. Tenzij hij trillend bij de douane stond, maar dat heeft een volger in ieder geval niet doorgebriefd, dus het zal wel.

Succes, Eloise!

Ook vinden we het natuurlijk super leuk dat Eloise van Oranje meedoet. Althans… We zijn blij dat ze áchter de camera staat in plaats van ervoor. Oh, nee… Dat geldt natuurlijk alleen voor de foto’s, maar op televisie moeten we natuurlijk nog wel steeds tegen haar smoel aankijken. Bah…

Eloise van Oranje BETRAPT op deelname aan Het Perfecte Plaatje
Eloise van Oranje BETRAPT op deelname aan Het Perfecte Plaatje 2