René van der Gijp maakt zich zorgen om Famke Louise

René van der Gijp maakt zich zorgen om Famke Louise
René van der Gijp maakt zich zorgen om Famke Louise

René van der Gijp maakt zich zorgen om Famke Louise. Gisteravond bij Vandaag Inside werd dat achterlijke wijf besproken. De mannen van het programma denken dat ze te dom is om ooit nog aan tafel te zitten bij een talkshow en daar hebben ze meer dan gelijk in.

René van der Gijp maakt zich zorgen om Famke Louise

Laten we eerlijk zijn, Famke Louise is oerdom. Een gigantisch achterlijk wijf en dat weten wij bij RoddelPraat natuurlijk allemaal allang. Gisteravond aan tafel bij Vandaag Inside besloot René van der Gijp er iets over te vertellen. Hij pleit voor Famke-vrije talkshows en daar willen we hem graag in ondersteunen, want dat meisje moet inderdaad ook helemaal niet meer aan tafel zitten bij talkshows.

‘Ver boven haar pet’

Zo vertelt René in Vandaag Inside: “Laten we Famke Louise nou gewoon niet meer in bij Op1, Jinek… Dat moet je dat meisje niet aandoen. Die zit er ook echt bij met een gezicht van: ‘hoe kom ik hier terecht? Dit gaat ver boven m’n pet wat hier allemaal besproken wordt’.” En daar heeft hij gelijk in, want dat meisje weet natuurlijk ook echt niet wat ze aan het doen is aan zo’n tafel.

Als de dood…

Hij legt uit waarom hij deze mening heeft: “De laatste keer zat ze er ook voor die roast. Dan zat ze volgens mij bij Eva en dan zie ik dat meisje zitten… Helemaal als de dood. Als de dood, want ja… Vraag je 1 + 1, zegt ze 24. Prima, maar dat moet je dat meisje ook niet aandoen.” Meestal moet je daar ook de manager van ‘zo’n meisje’ voor aankijken, maar laat dat in dit geval nou net die sukkel van een Denzel Slager zijn. Haar geheel eigen gay vriendje en vader van haar kind. Godsammekrake…

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand