Dit is het klushuis van Montana Meiland

Dit is het klushuis van Montana Meiland
Dit is het klushuis van Montana Meiland

Dit is het klushuis van Montana Meiland. Ze ging onlangs uit elkaar met haar geliefde Dirk. Daar zou ze het huis eigenlijk samen mee gaan bewonen, maar die vlieger gaat helaas niet op. Daarom moet ze nu zelf aan de klus.

‘Een nieuw hoofdstuk’

Montana Meiland deelde zojuist op Instagram een foto dat ze voor haar huis stond met haar kluskleding aan. Ze schrijft erbij: “Een nieuw hoofdstuk!” De post is onderaan het artikel terug te vinden. We hebben haar huis op Funda gevonden en delen graag met jullie hoe het eruit ziet.

Behoorlijk bedrag

Het huis stond op Funda te koop voor een vraagprijs van 685.000 euro. Wat ze daar uiteindelijk voor betaald heeft, weten we niet. Wel weten we wat je voor dat behoorlijk bedrag krijgt en dat is niet erg fantastisch. Er moet namelijk nog erg veel aan het huis gebeuren.

Dit is het klushuis van Montana Meiland

Het gaat om een eengezinswoning op de hoek dichtbij het centrum van Noordwijk. Het is een 3-onder-1 kap met oprit aan aangebouwde garage. Daarnaast heeft het een voortuin en een achtertuin en heeft het perceel in totaal een oppervlakte van 237 vierkante meter. Met vier slaapkamer is het een prima gezinswoning in een kindvriendelijke buurt, dus dat is mooi voor haar kids.

Volledig uitgewoond

Toch is het huis wel volledig uitgewoond door iemand die er waarschijnlijk erg oud in is geworden, want het ziet er niet uit. Zo ongeveer alles kan eruit getrokken worden om de boel vervolgens weer volledig opnieuw in te richten. Op Instagram lijkt Montana wel vol voor die verbouwing te gaan. Succes ermee, meid! Ex-vriend Dirk deelt de post van Montana in zijn verhaal en schrijft erbij: “Nogmaals gefeliciteerd. Hét wordt vast helemaal gorgeous.” ‘Gorgeous’, zouden ze uit elkaar zijn, omdat Dirk zijn geaardheid moet ontdekken?

Dit is het klushuis van Montana Meiland
Dit is het klushuis van Montana Meiland 4
Dit is het klushuis van Montana Meiland
Dit is het klushuis van Montana Meiland 5
Dit is het klushuis van Montana Meiland
Dit is het klushuis van Montana Meiland 6

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand