EOTB Quentin onder vuur na ’transfobische opmerking’ over Louisa Janssen

EOTB Quentin onder vuur na 'transfobische opmerking' over Louisa Janssen
EOTB Quentin onder vuur na 'transfobische opmerking' over Louisa Janssen

EOTB Quentin onder vuur na ’transfobische opmerking’ over Louisa Janssen. Hij plaatste een video op YouTube waarin hij de uitzending van Echte Meisjes In De Jungle bekijkt. Hierin geeft hij commentaar op wat er allemaal gebeurt. Een opmerking van hem over transformer Louise Janssen werd hem niet in dank afgenomen.

Reactie op Echte Meisjes In De Jungle

Het afschuwelijke programma Echte Meisjes In De Jungle is begonnen en EOTB Quentin Jarrett besloot daar een reactievideo over te maken. Voor de mensen die niet weten wie deze man is… Hij deed ooit mee aan Ex On The Beach en kreeg een relatie met Channah Koerten. Samen hadden ze een YouTube-kanaal waar ze hun gezinsleven op plaatsten. Vreselijke familievloggers, dus.

Bevalling op internet

In de uitzending van RoddelPraat lieten we eerder al eens zien hoe de meid haar baby eruit poepte op YouTube. Staand beviel Channah terwijl EOTB Quentin de baby opving. We begrijpen het ook als je dit trauma verdrongen hebt… Inmiddels zijn de twee uit elkaar en doet Channah mee aan het programma terwijl Quentin daar middels YouTube dan weer op reageert. Super.

Wie is transformer Louisa Janssen?

Een andere deelneemster uit het programma is transformer Louisa Janssen. Welke talenten bezit zij? Precies geen, maar door de bijzondere relatie met een andere transformer kreeg het een realityshow. Ugh… Quentin heeft wel het een en ander over Louisa te zeggen en daar is niet iedereen blij mee.

EOTB Quentin onder vuur na ’transfobische opmerking’ over Louisa Janssen

In zijn YouTube-video is te zien hoe Louisa Esmee wil gaan aanvallen. Dat noemt kleurplaat EOTB Quentin zwak. “Wow! En dan ben je nogal een vent. Louisa je bent een vent! Zwak! Een zwakke vent”, reageert hij hierop. Zijn volgers zijn er niet erg blij mee: “Maar effe serieus, kan je aub stoppen om die transvrouw te misgenderen? Je noemt haar constant een man, hij en hem. Kom op doe niet zo transfobisch.” En zo ligt hij vervolgens onder vuur, omdat hij en transformer een man noemde. En inderdaad, Quentin… Dat kan niet meer in deze tijd, hoor! Kom op…

‘Een man is altijd een man’

Quentin reageert op de kritiek met: “Hoe iemand zichzelf benoemt moet je natuurlijk helemaal zelf weten, MAAR Geboren als een man altijd een man, geboren als een vrouw altijd een vrouw. Nonsens van tegenwoordig.” Hij blijft dus duidelijk bij zijn standpunt.

‘Blijf altijd jezelf!’

Op Instagram schrijft hij: “Zeg je A word team B boos, zeg je B wordt team A boos. Moraal van het verhaal wat je ook doet of zegt er zal altijd een groep tegen je zijn… Blijf jezelf altijd!” Los van de taalfouten heeft hij hier wel zeker een punt. Verder is het natuurlijk een totaal talentloze idioot, maar dat ter zijde.

ECHTE MEISJES IN DE JUNGLE - KIJKEN MET #2
EOTB Quentin onder vuur
EOTB Quentin onder vuur na 'transfobische opmerking' over Louisa Janssen 3

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand