Guido Weijers zoekt kinky bedpartner op datingsite

Guido Weijers zoekt kinky bedpartner op datingsite
Guido Weijers zoekt kinky bedpartner op datingsite

Guido Weijers zoekt kinky bedpartner op datingsite. Hij kondigde aan een jaartje te stoppen om even wat rust in te calculeren. Dat wil hij schijnbaar ook mooi gaan gebruiken om het bed te delen met anderen.

‘Does comedy for a living’

Een oplettende volger van onze grote vriend RealityFBI kwam onze andere vriend Guido Weijers tegen op Tinder. Hij heeft schijnbaar een profiel in de app en schrijft daarbij: “Does comedy for a living. Nomad. Vrijheid boven alles. Mr. Grey. Nachtburgemeester.” Oké, pauze. Hij schrijft bij zijn profiel ‘Mr. Grey.’. Vooral de dames onder ons zullen meteen begrijpen wat dit te betekenen heeft.

Guido Weijers zoekt kinky bedpartner op datingsite

Mr. Grey is een karakter uit een verfilmde boekenreeks die als meester optreedt in een BDSM-relatie. De titel ‘Fifty Shades of Grey‘ zal misschien vaker een belletje laten rinkelen bij mensen. We kunnen hieruit daarom niet anders concluderen dan dat Guido op zoek is naar een kinky bedpartner.

Inspirerend

De enigszins cryptische omschrijving helpt hem niet om de bedoeling hierbij verborgen te houden. Gelukkig sluit hij wel af met een inspirerende zin: “Leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt.” Pfoe, hier krijg ik het meteen warm van. Ik denk dat ik een bericht ga sturen.

Guido Weijers zoekt kinky bedpartner op datingsite
Guido Weijers zoekt kinky bedpartner op datingsite 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x