Ronnie Flex en Demi de Boer geven duidelijkheid over relatieproblemen

Demi de Boer
Demi de Boer

Ronnie Flex en Demi de Boer geven duidelijkheid over relatieproblemen. We hebben allemaal al een tijdje door dat de twee telkens apart van elkaar verblijven. Demi legt nu op Instagram uit hoe het zit.

Geruchten

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat er relatieproblemen spelen bij Ronnie Flex en Demi de Boer. De twee zijn ook ouders, wat de situatie wat moeilijker maakt. Wat er precies aan de hand was, wist niemand. Tot nu, want Demi geeft tekst en uitleg in haar verhaal op Instagram.

Ronnie Flex en Demi de Boer geven duidelijkheid over relatieproblemen

“Om antwoord te geven op de geruchten die rond gaan over een eventuele breuk tussen Ronell en mij… Wij hebben een tijdje geleden besloten om apart van elkaar te gaan wonen en elkaar ruimte te geven. We zijn nog steeds een gezin, maar voorlopig in een andere vorm. Liefs”, aldus Demi op Instagram.

Succes!

En dat is best sneu, want het gaat inderdaad om een gezin, maar dit klinkt nog niet als een gesloten einde. Wellicht is het een prachtige oplossing om elkaar wat ruimte te gunnen. Laten we voor hen hopen dat het goed gaat aflopen.

Oh, nee, toch niet… Zowel Demi als Ronnie hebben geen enkele foto meer met elkaar op hun Instagram-accounts staan. Alles is verwijderd en volgens mij doe je dat niet als je ‘gewoon nog een gezin vormt’. Het break-up liedje dat Ronnie met Gio Latooy maakte is ook heus niet geheel toevallig. Ronnie Flex en Demi de Boer zijn gewoon uit elkaar.

Ronnie Flex en Demi de Boer geven duidelijkheid over relatieproblemen
Ronnie Flex en Demi de Boer geven duidelijkheid over relatieproblemen 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x