Patricia Paay zegt roast Famke Louise af

Patricia Paay zegt roast Famke Louise af
Patricia Paay zegt roast Famke Louise af

Gisteravond was het moment van de waarheid. De roast van Famke Louise werd opgenomen. Er waren fantastische roasters beloofd, waaronder de pispot Patries. Maar, wat blijkt nu: Patricia Paay zegt roast Famke Louise af.

Patricia Paay zegt roast Famke Louise af

RealityFBI kwam al snel tot een bijzondere ontdekking: Patricia Paay zegt roast Famke Louise af op het laatste moment. Patricia zou hebben gezegd: “De humor en grappen die bij dit format horen, voelen voor mij op dit moment niet goed.” En dat is frappant, want het ondergezeken lijk wist natuurlijk al lang hoe het format in elkaar zat.

Afzeggen om te kunnen deugen

Het is algemeen bekend hoe de roast van Comedy Central in elkaar steekt. Zeker wanneer je afspreekt om mee te doen en zelfs al publiciteitsfoto’s laat maken. Hoe krijg je het dan voor elkaar om vijf minuten voor de opnames (ik overdrijf graag) de boel af te zeggen om een beetje te kunnen deugen. Of zoiets?

Patricia Paay zegt roast Famke Louise af
Patricia Paay zegt roast Famke Louise af 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x