Bridget Maasland krijgt paniekaanval op snelweg

Bridget Maasland krijgt paniekaanval op snelweg
Bridget Maasland krijgt paniekaanval op snelweg

Bridget Maasland krijgt paniekaanval op snelweg. De reden hiervoor is allesbehalve sexy, zo legt ze zelf uit in de podcast ‘Darmstad FM’. Daar vertelt ze dat praten over de overgang normaler moet worden, omdat er nu veel schaamte bij komt kijken.

‘Meer praten over de overgang’

Onze narcistische vriendin vindt dat praten over de overgang normaler moet worden. Zeker, omdat ze zelf iemand is die een ‘mega-paniek aanval’ kreeg op de snelweg en haar vader moest bellen om haar te kalmeren. Daar praten we straks nog wel even verder over.

‘Niet sexy’

In de podcast haalt ze als voorbeeld aan dat Linda de Mol iemand is die niet wil praten over de overgang, omdat het ‘niet sexy is’. “De deuren stonden een heel klein beetje op een kiertje, maar die gingen toen weer dicht. Want er wordt niet over gesproken, want het is niet sexy”, vertelt onze narcist over de Linda. “We zijn al snel zeikwijven, maar we praten als vrouwen ook niet onderling over de overgang. Terwijl, gedeelde smart is halve smart, denk ik dan maar.” Mooi gesproken Bridge.

Bridget Maasland krijgt paniekaanval op snelweg

Bij Bridget begint de ellende nu te komen. Ze slikt ook al hormonen, omdat haar cyclus al onregelmatig begint te worden. Ze haalt een moment aan waarop ze serieus last kreeg van haar overgang: “Bijvoorbeeld op de snelweg, dat het me overviel. Dat ik niet meer wist wat ik moest doen. Dan belde ik mijn vader en vroeg ik hem of hij me rustig wilde maken. Dat deed hij bij mijn moeder ook altijd.”

Waardeloze vrouw

Uit paniek ging Bridge naar het ziekenhuis om haar bloed te laten nakijken. “Toen zagen ze wel dat ik al minder eitjes produceer en al langzaam in de overgang zit.” Omdat mevr. Perfect dan schijnbaar toch iets minder perfect is, vindt ze het lastig om mee om te gaan. Ze vroeg zich zelfs af: “Wat ben je als vrouw dan nog waard?” Nou, nou, Bridge. Wat een ouderwetse gedachte. Je waarde daalt behoorlijk, maar dat heeft niks met je vruchtbaarheid te maken.

“Ik zou me nu nog wel voort kunnen planten, maar dat gaan we niet meer doen want ik ben 48”, vervolgt ze. Doe dat inderdaad ook maar niet. Wat maakt het dan uit? Zeik niet zo, ga lekker door en praat er met vriendinnen over of zoiets. En pas volgende keer even extra op als je op de snelweg bent.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x