Bridget Maasland feliciteert Bridget met foto’s van Bridget

Bridget Maasland feliciteert Bridget met foto's van Bridget

De grootste narcist van Nederland is jarig! Bridget Maasland feliciteert Bridget met foto’s van Bridget. Hoe kan het ook anders? We hebben de Instagram-post van haar even aan het artikel toegevoegd.

Bridget Maasland feliciteert Bridget met foto’s van Bridget

“Happy birthday to me!馃巿”, deelt Bridget op haar account. De post bestaat uit een babyfoto van haar en twee recente foto’s. Wat leuk! De vrouw is 48 jaar geworden. Prachtige leeftijd natuurlijk. Ze gebruikt de hashtag ‘zelfdeslingersophangen’. Het zal ook niemand verbazen als ze de slingers boven haar hoofd daadwerkelijk voor zichzelf zou hebben opgehangen. Eigenlijk is het best triest allemaal.

Het druppelt felicitaties

Ze kan wel veel felicitaties verwachten van haal collega’s in de mediawereld. Patricia Paay reageert: “Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Bridget 馃嵃馃馃コ馃拫.” Ook Jan Smit, Olcay Gulsen en Chantal Janzen reageren op haar bericht met een felicitatie.

Verder zie je hier en daar nog een verdwaalde BN’er die niks beters te doen heeft, zoals Heleen van Royen en Nicolette Kluijver, maar verder houdt het dan ook echt op. Heel veel bekende vriendjes heeft ze namelijk inmiddels ook niet meer. Dat zal niet alleen maar haar gigantische narcistische karakter te maken hebben, maar ook met haar werk bij RTL Boulevard.

Namens Roddelpraat: fijne verjaardag, meid! Dit is voor een narcist natuurlijk de mooiste dag van het jaar.