Wilfred Genee en Johan Derksen willen Rob Kemps niet meer te gast

Wilfred Genee en Johan Derksen willen Rob Kemps niet meer te gast
Wilfred Genee en Johan Derksen willen Rob Kemps niet meer te gast

Eergisteren zat de man achter de vreselijke feestact ‘Snollebollekes’ aan tafel bij De Oranjewinter van VI. Daar waren de mannen alleen niet zo over te spreken. Wilfred Genee en Johan Derksen willen Rob Kemps niet meer te gast. Ze noemen hem ongeschikt voor deze plaats.

Ophef rondom Rob Kemps en zijn woede-aanvallen

Gedurende een bepaalde periode was er veel ophef rondom Rob Kemps, omdat hij veel woede-aanvallen zou hebben. Zelf bevestigde hij een woedeaanval in Hilversum toen hij bij VI aan tafel zat. Opvallend aan zijn optreden bij De Oranjewinter was dat hij Matthijs van Nieuwkerk vooral zat op te hemelen.

Rob verdedigt Matthijs van Nieuwkerk

Wilfred Genee noemde Matthijs van Nieuwkerk een l*l en dat was tegen het zere been van Rob. “Als je wil weten hoe het met Matthijs gaat, moet je hem uitnodigen”, antwoordde Rob op een vraag die hem gesteld werd. Het komt er gewoon op neer dat Rob het achterste van zijn tong weigerde te laten zien en dat past volgens Wilfred en Johan niet bij het programma.

Wilfred Genee en Johan Derksen willen Rob Kemps niet meer te gast

Gisteren tijdens het voorstukje op televisie hadden Wilfred en Johan het over onder andere Rob Kemps: “We worden echt groot. Gisteren Rob Kemps, nu Britt Dekker. Dit zijn de A-sterren plus, plus”, begon Wilfred. “Hoe vond je Rob Kemps gisteren?” vraagt hij dan aan Johan. “Niet zo geschikt om bij ons te zitten”, antwoordt Johan. “Ik dacht precies hetzelfde, inderdaad.” Maar waarom vindt Johan dat dan? “Hij is te aardig, mr. correct, lieve jongen, ideale schoonzoon.” Ach, hij weet er wel iets aardigs van te maken. “Misschien hadden we dit even buiten de schermen allemaal moeten bespreken”, zegt Wilfred terwijl hij zijn keutel intrekt.

Geen geschikte gast

Johan antwoordt daarop: “Dan had je het niet moeten vragen.” En zo is het ook weer. Wees inderdaad maar gewoon duidelijk: Rob Kemps is geen geschikte gast voor Vandaag Inside. Klaar. Volgende keer weer lekker iemand uitnodigen die wel een beetje grof gebekt is.

Wilfred en Johan evalueren tafelgast: 'Dit hadden we beter achter de schermen kunnen bespreken...'