Ex Bram Krikke bedreigt zangeres: ‘Kom naar m’n huis’

Ex Bram Krikke bedreigt zangeres: ‘Kom naar m'n huis’
Ex Bram Krikke bedreigt zangeres: ‘Kom naar m'n huis’

Ex Bram Krikke bedreigt zangeres nadat zij een nummer naar buiten brengt waar een emotioneel spraakbericht van Didi Shanna op te horen is. We zullen het ingewikkelde liefdesverhaal even aan jullie uitleggen, want dit is een sappig verhaal.

Nieuwe vlam werd snel gedoofd

Het lijkt bijna een aflevering van Ex On The Beach. Didi Shanna is de ex-vriendin van Bram Krikke. Zij gingen inmiddels alweer een tijd geleden uit elkaar. In de tussentijd vonden ze beiden de liefde bij iemand anders. Bram is nog steeds gelukkig met internationaal top model Robin Holzken, maar met de nieuwe vlam van Didi liep het iets anders af.

De ruzie die goede Hennessy verspilde

Na een hele korte date-fase (zo kort heeft zelfs Dennis ze nog niet gekend) gingen de twee alweer uit elkaar. Ze heeft een korte relatie gehad met ene Koen Scheffers. Die Koen hield nog vriendschappelijk contact met zijn ex Marie Louise. Schijnbaar was Dieds hier niet helemaal van gediend en er ontstond een gigantische ruzie.

Didi zou de meid in kwestie hebben willen slaan én heeft zelfs een fles Hennessy tegen haar huis gegooid. Zonde wel. Didi sloeg helemaal op hol en stuurde later een emotionele spraakmemo naar Koen. Dat deed ze natuurlijk in vertrouwen, maar nu gebruikt zijn ex Marie Louise dit geluidsfragment in een nummer. Oeps…

Ex Bram Krikke bedreigt zangeres

Natuurlijk is Didi Shanna woest. En waar ze eerder nog haar agressie had geuit door een fles Hennessy tegen haar huis te gooien, blijk ze het nu anders aan te pakken. Ze uit haar agressieve gedrag dit keer in appjes: “talk to me of ik ga hier de grootste kk chaos zetten.” Rustig, maar. Wat is er met deze vrouw aan de hand, joh?

Ze is er nog lang niet klaar mee en vervolgt: “Fine. Jammer dat je teefje niet thuis was. Neem op of kom nu naar m’n huis. Na vanavond geeft ik dit geen kans meer. Ik heb me shit met haar al afgehandeld nu. Ik rij nu naar huis. Zie je zo. Let’s forget this, I’m done with this. Wil je nu bij me hebben. Mijn agressie is eruit, ben met 40 min thuis. Wil je zo bij me hebben, very close. We gaan niet praten, just action. See u in a bit baby.”

Persoonlijkheidsstoornis

Ligt het nou aan mij of heeft deze vrouw in drie minuten tijd vier keer van persoonlijkheid gewisseld? Uit de app-berichten die Yvonne Coldeweijer in handen kreeg, blijkt dat ze in een tijdsbestek van amper een paar minuten verschillende keren totaal van toon verandert. Het gaat van ‘kom naar m’n huis’ naar ‘let’s forget this’ naar ‘wil je nu bij me hebben’ en weer terug naar ‘we gaan niet praten, just action’. Waarschijnlijk begrijp ik er weer geen zak van. Laten we het daar maar op houden, want het alternatief is veel enger. We horen je reactie hierop straks wel, Didi.

[sc name=”liedje_didi_shanna”][/sc]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x