Dutch Performante en Enzo Knol gaan tegen elkaar vechten

Dutch Performante en Enzo Knol gaan tegen elkaar vechten
Dutch Performante en Enzo Knol gaan tegen elkaar vechten

Dutch Performante en Enzo Knol gaan tegen elkaar vechten. Dat laat RealityFBI weten via Instagram. Hij heeft deze informatie ergens losgepeuterd en deelde het met zijn volgers. Wij delen het op onze beurt dan weer graag met jullie.

Boxing Influencers

Boxing Influencers gaat weer geproduceerd en uitgezonden worden. Het evenement waarbij BN’ertjes of eigenlijk semi-BN’ertjes tegen elkaar gaan vechten in de boksring. Charly Luske verkondigde nog (meer dan eens) op sociale media e.d. dat hij er geld voor over zou hebben om onze eigen Dennis Schouten in elkaar te mogen timmeren.

Charly Luske vs. Dennis Schouten

Dennis deed hem een aanbod: als Charly in de uitzending van RoddelPraat kwam zitten, ging Dennis tegen hem vechten. Dat is natuurlijk een ontzettend slecht idee, want Dennieboy zou compleet afgemaakt worden, maar dat ter zijde. Charly liet plotseling niks meer van zich horen en bewees daarmee een grotere bek te hebben dan daadwerkelijk moedig te zijn.

Dutch Performante en Enzo Knol gaan tegen elkaar vechten

Maar dat ter zijde… RealityFBI wist wel alvast uit te vogelen wie er wél gaan vechten. “Ook snelheidsduivel Dutch Performante en Enzo Knol lijken zo goed als rond om elkaar te slopen tijden Boxing Influencers”, aldus RealityFBI op Instagram. Zo spannend is dat alleen niet, want dit wordt natuurlijk gewoon een vriendenpartijtje.

Chahid Charrak (Dutch Performante) is ambassadeur van Focus Drink en ook Milan Knol doet hier gezellig aan mee. 1 + 1 = 2 (toch?), dus ik geloof dat we er wel vanuit mogen gaan dat dit geen vijandige partij gaat worden. Saai… Doe dan toch maar Charly en Dennis in de ring!