Tanja Jess en Charly Luske hebben wat te vieren

Tanja Jess en Charly Luske hebben wat te vieren

Tanja Jess en Charly Luske hebben wat te vieren. Tanja plaatst zojuist op Instagram een emotioneel beladen post. Wat schattig! De twee zijn inmiddels 22 jaar samen. Gefeliciteerd?

Buiten de pot pissen

De twee hebben afgelopen tijd veel voor hun kiezen gehad. Of, nou, ja… Eigenlijk heeft Tanja veel voor haar kiezen gehad, omdat Charly vooral op een ander zat. Meneer heeft vaker dan eens buiten de pot gepist, maar Tanja is bij hem gebleven en is er ook trots op dat ze dit ‘samen’ weten door te maken. Prachtig. Ja, foutjes gebeuren. Maar Dennis Schouten verloor zijn liefje er toch echt aan (en ook dat was niet voor het eerst).

Tanja Jess en Charly Luske hebben wat te vieren

Tanja plaatst foto’s met Charly op haar Instagram en schrijft erbij: “22 jaar samen… dat betekent bergtoppen, dalen, periodes van krabbelend water, zonneschijn, hier en daar een storm (lees: orkaan) en gelukkig nog steeds samen sterk. Maar dat komt natuurlijk omdat ik alleen maar voor je uiterlijk gegaan ben.” Haha, wat zijn die mensen toch ontzettend grappig!

Gefeliciteerd, Tanja Jess en Charly Luske? Laten we in ieder geval voor Tanja hopen dat het toch echt een keer klaar is, want wat moet je nou met zo’n vent? Ze sluit haar prachtige post af met: “Love you babes”. God… Heeft zij er nou ook al meerdere?