Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer

Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer
Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer

Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer. Marc gedroeg zich gisteren achterlijk in het ziekenhuisbed en plaatste er een filmpje van op zijn Instagram-pagina. We vroegen ons toen met z’n allen af wat er in godsnaam met hem aan de hand was. Yvonne zette de vraag uit bij haar spionnen, maar daar is Marc boos over.

Het gaat helemaal niet goed met Marc

We blijven nog steeds bij hetzelfde standpunt als gisteren: het gaat helemaal niet goed met Marc. Hij misdroeg zich in het ziekenhuis en het leek er daardoor sterk op dat hij wat gebruikt had. De video riep meer vragen op dan dat het antwoorden gaf. Yvonne plaatste daarom een oproepje aan haar spionnen met de vraag of iemand in het VUmc werkte en kon vertellen wat er aan de hand was.

Mysterieuze blauwe plek

Marc vertoont op de video namelijk ook een blauwe plek onder zijn oog. (Onder het ene oog wat wel normaal lijkt te kunnen doen trouwens (het andere oog trilde gigantisch)). Het is eigenlijk een heel eng filmpje, omdat hij zich gedraagt als een horrorfiguur, maar dat ter zijde. Yv wilde weten waar die plek door kwam, maar Marc was niet te spreken over die oproep.

Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer

Het is onwijs moeilijk om te lezen wat hij precies in zijn verhaal heeft geschreven, want het is bijna onleesbaar… “beroepsaadderyvonne Coldemeijerdenkt dat het itegere VUpwersoneel haarkarakter heeft en nroept hen op tot plegen misdaad (openbaar MAKEN medischdossier. )” We zullen dit stukje even vertalen: hij vindt dat Yvonne oproept tot misdaad door te vragen of iemand informatie heeft uit het VUmc.

Daarnaast roept hij op tot het rapporteren van Yv: “Rappporteer die vrouw svWant ikwordhier omringd door mensen diehun leven wijden aan gezondheid anderewn ipv het teren op ’s andersmans ellende!” Pfoe… Het gaat nóg slechter met die man dan we dachten.

Yvonne is lekker bezig

Maar Yv zou Yv niet zijn als ze niet scherper dan scherp zou reageren. Ze heeft namelijk alsnog antwoord gekregen op haar vraag: “wilde gewoon ff weten hoe je aan dat blauwe oog was gekomen, maar heb al van VUmc-spionnen gehoord dat je met je hoofd op een punt bent gevallen, Marc. Ouch. Veel beterschap.” Lekker bezig, Yv!

Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer
Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer 3
Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer
Marc van der Linden boos op Yvonne Coldeweijer 4
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x