Televisie

Patty Brard en Jeroen van der Boom vertrekken bij SBS 6

Patty Brard en Jeroen van der Boom vertrekken bij SBS 6

Oh, nee! Wat een vreselijke dag is het vandaag. Dit nieuws komt natuurlijk keihard en rauw op ons dak vallen. Onze grootse Patty Patty Patty brengt afschuwelijk nieuws naar buiten. En niet alleen zij. Patty Brard en Jeroen van der Boom vertrekken bij SBS 6. Eind 2023 zal het doek definitief voor Patty vallen. Dat betekent dat dit het laatste jaar is dat we ons Pat op de televisie gaan zien. Jeroen zou nog een beetje in gesprek zijn met ‘vriend’ John de Mol.

Vreselijk nieuws

Tijdens de uitzending van RTL Boulevard vertelt Luuk Ikink over het vreselijke nieuws. “Patty Brard heeft vandaag aan ons bevestigd haar contract bij Talpa, wat begin 2023 afloopt, niet te verlengen”, aldus Luuk. Ze zou willen gaan freelancen, maar moet 9 december nog op gesprek komen bij Talpa. Niks is dus nog echt zeker. Ze vond het daarom raar om het er al over te hebben met RTL Boulevard, maar deed het toch (dus wat een onzin). Talpa zou er ook van zijn geschrokken toen RTL Boulevard hen hier over belde.

Patty Brard en Jeroen van der Boom vertrekken bij SBS 6

Ook krijgt het contract van Jeroen van der Boom een andere invulling. Hij wil namelijk ook andere dingen doen naast de vaste zender. Daar gaan ze nog verder over met elkaar in gesprek. Patty Brard was volgens Rob Goossens niet tevreden met haar werk bij Shownieuws. Ze vond het tijdstip van opname vervelend. Rob vertelt ook dat Jeroen niet meer tevreden was, omdat hij bepaalde programma’s moest presenteren die hij waarschijnlijk niet met evenveel zin heeft gedaan.

Vriendje John de Mol

“Hij is zo goed bevriend met John de Mol, ik neem aan dat het goed komt”, verklaart Rob bij RTL Boulevard. Toch kwam het nieuws net naar buiten dat zijn contract niet verlengd zou worden. Tja… John kiest dan toch geld voor z’n eieren.

Nog geen reacties