Lil Kleine krijgt klappen in café

Lil Kleine krijgt klappen in café
Lil Kleine krijgt klappen in café

Lil Kleine krijgt klappen in café en niet door zomaar iemand. Hij krijgt namelijk een goeie klap van een Glory bokser. Dat is althans wat Yvonne Coldeweijer in haar verhaal deelt. We hebben de video in dit artikel bijgevoegd.

Klapper krijgt klappen

Meestal is Lil Kleine zelf degene die de klappen uitdeelt. Dat bleek al zo te zijn bij zijn ex (en moeder van zijn kind) Jaimie Vaes, maar ook wanneer hij uitgaat zijn de mensen niet veilig. Inmiddels is het alweer een tijdje terug dat een jongen totaal bebloed het uitgaansleven verliet nadat Lil Kleine hem samen met een knokploeg zou hebben mishandeld.

Lil Kleine krijg klappen in café

Maar dit keer zijn de rollen omgedraaid, want Lil Kleine wordt nu zelf geslagen. De slag wordt uitgedeeld door een Glory bokser. Die klap is schijnbaar zo hard dat Jorik Scholten er bijna van moet overgeven. De beelden zeggen genoeg. We weten alleen niet waarom hij de klap precies krijgt. Bekijk de beelden hieronder.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x