De ex van Glennis Grace noemt haar veroordeling racistisch

De ex van Glennis Grace noemt haar veroordeling racistisch
De ex van Glennis Grace noemt haar veroordeling racistisch

Een paar dagen geleden was de rechtszaak tegen Glennis Grace en wat anderen vanwege ‘DE Jumbozaak’ die maanden geleden plaats had gevonden. Na een lange zit en het uitkomen van vele leugens vanuit Glenda haar kant, heeft de ex van Glennis (die ook onderdeel was van de zaak) ook nog iets te zeggen. De ex van Glennis Grace noemt haar veroordeling racistisch.

Tegen Dion K., zoals hij ook tijdens de zaak telkens genoemd werd, eiste het OM ook een straf. Hij was namelijk onderdeel van de knokploeg die de Jumbo destijds bestormde. Al snel was duidelijk dat deze man een bijzondere patiënt was uit een GGZ-kliniek, maar hij weet toch weer de spijker op z’n kop te slaan met een nieuw statement.

In zijn verhaal op Instagram deelt hij een Tweet met de volgende tekst: “de verontwaardiging over Glennis Grace van heel NL – dat er niet bij was – en de gevolgen voor haar zijn buitenproportioneel. Beau v Erven Dorens sloeg een student op zn bek op het boekenbal en hij is nog steeds een ster.” De Tweet wordt afgesloten met: “check your racism pls.”

Aaaaahhhhhh…! Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben… Glennis is eigenlijk slachtoffer van racisme! Net als Vonneke Bonneke een tijdje terug. Jeetje… Er vallen wel steeds weer nieuwe slachtoffers van racisme in dit soort zaken. Ze doen iets verkeerd en worden daar dan voor opgepakt. Dat heeft niets met de daden te maken, maar met de kleur van hun huid! Bah…

Glennis Grace Racisme
De ex van Glennis Grace noemt haar veroordeling racistisch 2

[sc name=”promo_roddelpraat_artikel”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x