Dwergrapper Lil Kleine vermaakt het land met domme raadsels

Lil Kleine Dwergrapper vermaakt land met domme raadsels
Lil Kleine Dwergrapper vermaakt land met domme raadsels

We gaan even voor een luchtig, vermakelijk artikeltje tussendoor. Het is werkelijk waar verschrikkelijk. We kwamen het tegen op Instagram en konden jullie dit clipje met hoog gehalte van plaatsvervangende schaamte niet onthouden. Dwergrapper Lil Kleine vermaakt het land met domme raadsels.

Mocht je je vervelen, bekijk dan vooral de beelden van dat irritante joch van een meter tien hieronder. Hij komt eerst met een raadsel waarvan ik me toch deels afvraag of hij niet ook een deel van deze vraag meent… Hij vraagt aan een ander namelijk of je familie kan zijn van een mug.

Nu denk je dat ik op m’n achterhoofd ben gevallen met deze uitspraak, maar dat is echt wat Jorik zelf zegt. Hij vraagt zich af of een mug familie van jou kan zijn als er een nieuwe mug gemaakt is nadat jouw bloed gedronken is. Snap je het nog? Ik ook niet.

Hij had bijna mee kunnen doen aan het programma Echte Meisjes In De Jungle met al die figuren met amper drie hersencellen in het hoofd. Waar trouwens tijdens de opnames meerdere mensen van naar huis werden gestuurd wegens agressief en/of ongewenst gedrag. Oh… de meppende dwergrapper had hier echt aan mee moeten doen!

Dat even daar geparkeerd latend… Hij komt ook nog met de vraag of hij z’n broek in z’n shirt doet als hij z’n shirt over z’n broek heen draagt. Ik… Pfff… laat maar verder. De award voor slechtste raadsels gaat zeer zeker wel uitgereikt worden aan die kleine etter.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x