Lil Kleine is uitgegroeid tot Lil Speknek

Lil-Kleine-Jorik-Scholten

We komen beelden tegen waar op te zien is dat Lil Kleine is uitgegroeid tot Lil Speknek. Het ziet er echt wel naar uit dat er behoorlijk wat kilo’s bij zijn gekomen. Maar wij doen niet aan Fatshaming hoor!

De meppende dwergrapper is afgelopen tijd misschien wel de meest gehate rapper van het moment. Het begon allemaal met een video waar de mishandeling van Jaimie Vaes op te zien is. Mede daarom is hij nu ook een groot doelwit voor spot. Met nadruk op ‘GROOT doelwit’.

Een Instagram-kanaal genaamd ‘broodjekinker‘ deelde een foto van Lil waar op te zien is dat hij wat aangekomen is. In de reacties eronder gaat het momenteel helemaal los met namen als :”Lil Speknek”, “Lil Onderkin”, “Big Kleine” of “Lil Vetzak”. Broodjekinker schrijft zelf “Lil Bolle”.

Het was mooi geweest als we hadden kunnen mededelen dat Jorik in de lengte gegroeid is, maar dat is niet het geval. Jorik heeft er inderdaad wel eens nog kleiner uitgezien dan nu, maar we mogen er natuurlijk niet te veel over zeggen, want voor je het weet staat Jan Roos ’s nachts naast je bed te schreeuwen: “STOP FATSHAMING!”

https://www.instagram.com/p/CjFXDu1sTWr/?utm_source=ig_web_copy_link